Skocz do zawartości

Informacje o zdjęciu Limousine

Zrobione z NIKON CORPORATION NIKON D90

  • 48 mm
  • 10/300
  • f f/5.6
  • ISO 200
Wyświetl informacje EXIF o wszystkich zdjęciach

8 komentarzy

Rekomendowane komentarze

Lepsze Lm bezrożne czy rogate? Chodzi o genetykę ,czy nie ma dużej różnicy? , wszystkie masz z rogami?

Bezrożne na razie odstają od czołowki rogatej niestety. Bezrożność jest dominująca więc łatwo to za jakiś czas uzyskać jak zabronią wypalania rogów. Na razie rogate maja lepsze parametry.

Bezrożne na razie odstają od czołowki rogatej niestety. Bezrożność jest dominująca więc łatwo to za jakiś czas uzyskać jak zabronią wypalania rogów. Na razie rogate maja lepsze parametry.

Dlaczego niestety Kolego ? 

Lepsze Lm bezrożne czy rogate? Chodzi o genetykę ,czy nie ma dużej różnicy? , wszystkie masz z rogami?

Toć rogi to ich atrybut...jak wyglądałyby bez rogów na pastwisku. Mnie rogi ichpodobają się

Dlaczego niestety Kolego ? 

Bo są gorsze a dużo stad musi wypalać rogi żeby się na tuczarniach nie kaleczyły.

wypas do samej zimy? gdzie nocują?ile treściwej podajesz przy wypasie?

Wypas do samych mrozów, a i w mrozymają otwarta obore i okólnik duży by poleżeć na mrozie...lubia to. Nocuja pod chmurką, a z paszy...ino trawka :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.