Skocz do zawartości

Informacje o zdjęciu Bizon bs z110

Zrobione z LG Electronics LG-D722

  • 3,2 mm
  • 1/271
  • f f/2.4
  • ISO 100
Wyświetl informacje EXIF o wszystkich zdjęciach

11 komentarzy

Rekomendowane komentarze

W każdym kombajnie coś się znajdzie najwięcej chyba raczej jest pracy przy hederze bo jakos nie po mojemu to wygląda ale do żniw zdążymy

No jeszcze 2 miesiące. Ja swojego BSa mam poważnie rozkopanego Ale chyba się zdąży. Ile ma nastukane mth? Radzę Ci posprawdzac oleje w zwolnicach, ściągnij przekładnie kątowa ktora podaje zboże do zbiornika i zobacz tam zębatki jak wyglądają, sprawdź luz na gumach trzymające kosz sitowy oraz pozrzucaj paski i posprawdzaj jak głośno chodzą łożyska i czy nie maja luzu.

ok dzięki za podpowiedź ale dopiero od następnego dnia sie tym zajmę bo trochę innych spraw się nazbierało i jeszcze czekam na wizytę celników

Jaki ma nr seryjny? Ma z pewnością ponad 2 000 mth. Większosć białoruskich BSów pracowała w kołchozach.

silnik jelcza w sumie kombajn nie spalił az tak dużo bo ruszyliśmy o godz 18 jechaliśmy do godz 20 ruszyliśmy o 21 i do 23 od 23 do 6 kombajn chodził na wolnych obrotach gdyż staliśmy w polu i trzeba było światła mieć włączone o godz 9 ruszamy i do 17 pokonaliśmy w tym czasie około 230 km i tankowanie weszło 220 l więc.myślę że to nie jest dużo

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.