Skocz do zawartości

Informacje o zdjęciu Obora opasów

Zrobione z SONY Xperia M2

  • 2,9 mm
  • 1/19
  • f f/2.4
  • ISO 2400
Wyświetl informacje EXIF o wszystkich zdjęciach

Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • agro973
  • 41 2259

Po 4 aby w zagrodzie trzymasz, one tak cały czas luzem, czym i co ile wyrzucasz obornik? A i jakie wymiary ma obora?

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • bronek
  • 58 396

zależy od wieku, czasem stoi po 4 a czasem po 7. obornik wybieram ciagnikiem (krokodylem) raz w roku. posadzka w zagroda jest 0,5m niżej jak stół paszowy. 25x13

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • bronek
  • 58 396

a co ma im się stać? to nie suporeks wapienny tylko bloczek silikatowy na bazie piasku. jest dużo twardszy i bydło go nie lize.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • mareknh
  • 9 639

Z daleka bardzo podobne do betonu komorkowego i stad moje pytanie bylo. A to co masz tutaj to z jakiej firmy, jakie wymiary i jak cenowo?

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Użytkownik
  • Pietrzak313
  • 1 99

Można wiedzieć jakie wymiary chojców ? różnią się rozmiarem od wieku bydła :) ???   

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.