Chwytak do bel
 

Chwytak do bel

najnowszy mój produkt



Informacje o zdjęciu Chwytak do bel

Zrobione z SAMSUNG SM-G350

  • 3,3 mm
  • 1/133
  • f f/2.6
  • ISO 50

Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • kanako339
  • 6 148

Koszt materiału hydrauliki 700 zł zależy jeszcze jakim zapleczem warsztatowym dysponujesz (wiertarka, spawarka migomat, szlifierka,tokarka) bo ja takie coś takim sprzętem robię 5dni na spokojnie w przerwach między robota na małej gospodarce. Wg. mnie się opłaca

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • lukas00111
  • 8 246

to super sprzęt jest tylko ciężko się zabrać za taki coś a wymiary brałeś od kogoś? czy sam dobierane?

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • kanako339
  • 6 148

Wymiary z beli brałem to jest druga szt. jaka robiłem prototyp jest u mnie już 3sezon a ten robiłem kuzynowi bo robiłem mu też tura nie dawno

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Agromechanik
  • soltys13
  • 37 951

za ile zrobisz taki  na tura    Agrozet  ND5 ??  zamontowany na zetorze.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Nowicjusz
  • Damianek94
  • 0 4

Można wiedzieć jakie wymiary profili na ramę główną i rur? Jakie grubości ścianek?

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.