Patrick345 141 Napisano Styczeń 6, 2015 Zaawansowany 141 843 W jakiej proporcji dajesz? Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Gość Profil usunięty Napisano Styczeń 6, 2015 na 500 kg mieszalnik wsypuje 3 worki Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
wl_master 9 Napisano Luty 22, 2015 Zaawansowany 9 395 po ile go kupujesz bo składem to nie powala Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Gość Profil usunięty Napisano Luty 22, 2015 po 66, dlaczego nie powala? ja sobie poki co chwale Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
wl_master 9 Napisano Luty 22, 2015 Zaawansowany 9 395 66 za worek czyli 264 za 100kg? no skaładem nie powala nie ma nic od mycotoksyn, zakwaszacza, żadych enzymów Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Gość Profil usunięty Napisano Luty 22, 2015 tak za worek, z myko nie mam problemow, wogole odkiedy go stosuje zdarzyly sie moze 2 upadki ale mysle ze bylo to od wys. temp w lato Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
wl_master 9 Napisano Luty 22, 2015 Zaawansowany 9 395 no chyba ze tak ale zakwaszacz dodajesz do niego czy juz bez idzie? Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Gość Profil usunięty Napisano Luty 23, 2015 bez zakwaszacza, zakwaszacz tylko warchlakom i prosiakom Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Rekomendowane komentarze
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się