Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • Igor110
  • 54 707

tak foto sprzed godziny, ziemia rozmarzła ( miejscami za bardzo :P ) i wystarczy bronami przejechać żeby te bryły rozbić, potem na wiosnę uprawowy z większą prędkością i buraczki będą pięknie wschodzić :)

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • GustawD65
  • GucioJUMZ
  • 299 2809

Czas na Lubelszczyznie to Pogoda dla Bogaczy'' jeszcze co niektórzy marchewkę kopią .i razówkę w orce 

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • zetorki12
  • 5183 11291

Mnie uczyli że " w adwencie ziemi się nie przewraca " , ale właściwie nie wiem dlaczego B)

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • GustawD65
  • GucioJUMZ
  • 299 2809

zetoreki12 - No pierwsze takie przysłowie słyszę ,jest pogoda to czemu nie lepiej teraz jak na wiosnę chyba kolega takiej ziemi niema jak u nas , jesienią jak skała a na wiosnę pulchna jak torf ,

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • Igor110
  • 54 707

była straszna skiba a teraz wystarczyło bronami przejechać żeby to rozbić to czemu nie?
będzie wilgotna na całej powierzchni wiosną a nie tak jak zostawiona w ostrą skibę, skiba sucha pod nią też sucho, buraki powinny równo wschodzić :)

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.