Skocz do zawartości

Buraki cukrowe

Buraki cukrowe-odm. Telimena, siane 31.03.14r, ziemia 3 klasy



Informacje o zdjęciu Buraki cukrowe

Zrobione z NIKON COOLPIX S6300

  • 7,7 mm
  • 10/6400
  • f f/3.8
  • ISO 125
Wyświetl informacje EXIF o wszystkich zdjęciach

Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • zyga2905
  • 19 326

Widać że nie miałeś przymrozków w kwietniu bo burak konkretny :D

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • Mati2812820
  • 3350 6075

Trochę na ryzyko chyba siałeś pod koniec marca.. :D

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • grzesiek5672
  • 53 1031

mógłbyś opisać agrotechnikę ?:P może być na PW Piękne są ;)

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • gringo13
  • 22 102

Trochę na ryzyko chyba siałeś pod koniec marca.. :D

Nie wiem, czy takie duże ryzyko, u nas większość rolników siała w tym terminie, a te buraki są przeznaczone na wczesną odstawę do cukrowni. W kwietniu był lekki przymrozek- minus 2 stopnie.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • szpeniek26
  • 4 1011

U mnie większe złączyły międzyrzędzia

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Użytkownik
  • Kowal34
  • 1 88

w centrum sialiśmy od połowy marca

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.