Gość Profil usunięty Opublikowano 26 Stycznia 2014 Super ziemia Typowy czarnoziem 5/5 Odnośnik do komentarza
Janisz 5 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Pokażę inne zdjęcia orki na około 18 cm jak to wygląda Fajnie czytać komentarze takie biorąc pod uwagę fakt iż mam 18 lat, prowadzę sam z Babcią gospodarstwo, gdzie to ja w ziemi się bawię, a babcia w stajni Jestem samoukiem po nauce dziadka(masło maślane wyszło) lecz gdy go zabrakło 2 lata temu sam sobie muszę radzić i wyciągać naukę ze swoich błędów Odnośnik do komentarza
Kondziu1832 202 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Respekt 5 Jakim sprzętem wykonywałeś podorywkę? Odnośnik do komentarza
MrDawido 72 Opublikowano 27 Stycznia 2014 krzywo jak by byk szczał . Żart . A pług to chyba Grudziądzki co ? Odnośnik do komentarza
czesio200 3400 Opublikowano 27 Stycznia 2014 ładnie. w takiej ziemi to aż chce się robić. u mnie to 50m pola nie ma jednakowej ziemi heh. a podorywka taka jak powinna być miałka, równa i ściernie przykryte. Odnośnik do komentarza
Assasin 502 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Oj Oj coś Cię zachwiało w połowie salom dostrzegam na horyzoncie .Nie no żarcik.5/5 ;d Odnośnik do komentarza
Janisz 5 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Tak zachwiało bo piwo mi się rozlało(żarcik sytuacyjny!) Ogólnie na tym polu ciężko kilometr bez żadnego zygzaka przejechać Pług nie jest grudziądzki bo nie ma zaokrąglonej ramy. Jest kwadratowy i raczej to Bomet, kupiony był od sąsiada parę lat temu Dzięki za miłe słowo Sumie summarum dużo podpatruje jak powinno wyglądać na zdjęciach na agrofoto Odnośnik do komentarza
MrDawido 72 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ale ogólnie lubię takie kawałki długie a wąskie mało wywijania i wgl . tak jak wjeżdżam do siebie w 20ha w kawałku to się rznie, a jak na usługach niekiedy to 3ha i szersze niż dłuższe i ile trzeba się nawywijać a klijent płaci klijent wymaga Odnośnik do komentarza
farmervip 78 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zanim sie do końca dojedzie to browar można zrobić Odnośnik do komentarza
Janisz 5 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Jaki browar w polu... Po robocie lepiej smakuje gdy sprzęt wstawiony do garażu, a grill czeka Odnośnik do komentarza
UrsusCzesio 310 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zanim sie do końca dojedzie to browar można zrobić Tu z kolegą sie zgadzam też lubie długie pola przynajmniej chociaż pól browara idzie spić bo na krótkich wertepach więcej sie wyleje jak wypije. Grill jest dobry w żniwa ale nie już pod jesień za smutno to tylko pic po prostu :lol: :lol: Odnośnik do komentarza
Rekomendowane komentarze
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się