Skocz do zawartości

Byczek


turbo123

:rolleyes:


Rekomendowane komentarze

To jest polska czerwona. Turbo123 trzeba było tego nie brać, już z hf-a był byś bardziej zadowolony i pewnie policzyli Ci za niego jak za mięsnego

Odnośnik do komentarza

To jest polska czerwona. Turbo123 trzeba było tego nie brać, już z hf-a był byś bardziej zadowolony i pewnie policzyli Ci za niego jak za mięsnego

 

Może i to jest polska czerwona ale z przyrostami to przegonił już simy nie wspomnę o charolais

Odnośnik do komentarza

szczególnie na d*pe mu się rzuciły te przyrosty hahahahaha

 

Jak coś ci się nie podoba to nie patrz. A poza tym jego d*pa jest ładniejsza od twojej mordy

Odnośnik do komentarza

Taa przeyrostami SIma przegonił haha.... dobre :D Miałem już różne byczki ale nigdy HF , RW nie rósł lepiej jak mieszaniec z mięsnym mimo że żarły to samo. Poza tym widać że na d*pie same kości i trochę łoju...

 

 

Odnośnik do komentarza

Każdą rasę mięsną inaczej się użytkuje. Inny typ żywienia stosujesz  w przypadku np. hghlanderów  a inny bbb. Rasa Polska Czerwona ma przede wszystkim wykorzystywać słabej jakości pastwiska bez pasz treściwych (coś pomiędzy highland a hereford). 

Odnośnik do komentarza

Dokładnie jak kolega wyżej napisał a do tego myślę,że ten byczek jeszcze się odbije i pokaże drzemiący w nim potencjał. On po prostu najpierw rośnie a później będzie nabierał masy. Gdyby był przy matce z 8 miesięcy mógłby wyglądać lepiej już teraz ale podejrzewam,że dużo wcześniej zabrano go od cycka.

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v