Taurus83 953 Opublikowano 26 Maja 2012 ten z tyłu to niezła maszyna! ile waży wg ciebie? Odnośnik do komentarza
zbitom793 280 Opublikowano 26 Maja 2012 Ponad 9 stów ma napewno. Mógłby już jechać na steki ale byki już prawie w cenie jałówek... Odnośnik do komentarza
Luksa96 33 Opublikowano 26 Maja 2012 Sztuki 1 klasa. Jeśli chodzi o byczki LM to lepiej wychodzisz sprzedając jako duże niż jako odsadki ? Jak duże masz teraz stado ? Czekam na fotki tegorocznych cieląt. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
dwojtek01 14 Opublikowano 26 Maja 2012 Te na pierwszym planie też mają ładne portki. To na czym tak dobrze przyrastają ? Odnośnik do komentarza
zbitom793 280 Opublikowano 26 Maja 2012 Jak do tej pory sprzedaje tylko duże. Krów z jałówkami jest 26 i buhaj plus młodzież od nich, kilka krów wybrakowanych i trochę dokupionych byczków. Przyrastają jedne lepiej a inne trochę gorzej, zawsze różne sztuki są. Żywione są kiszonką z kuku posypywaną mocznikiem i młutem lub pulpą ziemniaczaną obsypywaną śrutą zbożową. Odnośnik do komentarza
KRIS697 0 Opublikowano 27 Maja 2012 Jak do tej pory sprzedaje tylko duże. Krów z jałówkami jest 26 i buhaj plus młodzież od nich, kilka krów wybrakowanych i trochę dokupionych byczków. Przyrastają jedne lepiej a inne trochę gorzej, zawsze różne sztuki są. Żywione są kiszonką z kuku posypywaną mocznikiem i młutem lub pulpą ziemniaczaną obsypywaną śrutą zbożową. A ten mocznik jakoś przygotowujesz czy od razu z worka. Lepszy z polic czy puławski? Odnośnik do komentarza
zbitom793 280 Opublikowano 28 Maja 2012 Prosto z worka. Nie wiem który lepszy, ja akurat mam ten z Polic Odnośnik do komentarza
mickas092 500 Opublikowano 28 Maja 2012 Chyba kolego nie wiesz z czego się białka składają... Odnośnik do komentarza
JohnDeere6330 2 Opublikowano 31 Maja 2012 ładne byczki. ile dajesz tego mocznika?? a mocznik otoczkowany nie jest lepszy?? Odnośnik do komentarza
dwojtek01 14 Opublikowano 31 Maja 2012 Mocznik chroniony jest na pewno lepszy ale kosztuje około 9zł za kilo. Odnośnik do komentarza
kat181 5 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Przyłaczam się do pytanie ile tego mocznika. Chetnie bym zastosował ale boje się że potruje, opisz dokładnie jak zadajesz ten mocznik? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane komentarze
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się