Skocz do zawartości

Rekomendowane komentarze

Jaki Ona ma wiek?? W jakim była zacielonna i niestety musze sie zgozić z przedmówcą bo Panno Anno troszke przetuczona ta jałówa ;)

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Niestety przetuczona, przez to ma problemy z zacieleniem i dlatego pojdzie pod noz na serdelki :(

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

A to nie problem potrzymaj przez kilkanaście dni na słomie i zejdzie z wagi a zacielaj swoim bykiem też miałem podobny problem ale to było kiedyś z kupną jałówką i po takim przegłodzeniu zacieliła się ;)

 

szkoda na parówki ładna jałówka :unsure:

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Sprzedaj ją teraz i miej problem z głowy. Powinnaś dostać ładna cenę, a jeśli nawet się zacieli to z takim "balastem na krzyżu" jako już krowa zeżrę ją ketoza, albo co innego i zostanie sam nie rokujący szkielet.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Ja bym spróbował jeśli po dobrej krowie. Spróbować można z hormonami, trochę na słomie, a potem nawet od początku maja na jakieś słabe łąki +woda i niech stoi do początku listopada, potem jakaś słoma słabej jakości siano i sianokiszonka +woda i powinno być ok. Chyba, że podjełaś już ostateczną decyzję o sprzedaży.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.