Skocz do zawartości

Bysie


pawell21

klocesmile.png


Rekomendowane komentarze

No no patrze że waga już nie mała nie długo pewnie pójdzie na mięsko. Jak u was teraz płaca za kg ciepłego mięsa no czyli jak sprzedajecie na ciepłą wagę bo u nas po 13,50zł za kg

Odnośnik do komentarza

fajne sztuki 5 :) ile ich masz i czy już masz gdzieś młode byczki to znaczy takie roczne że te sprzedajesz i wchodzą te drugie i do dwóch lat trzymasz czy jak je sprzedasz to znów musisz od małego dochować do mniej więcej tych 24 miesięcy czy jak robisz

Odnośnik do komentarza

fajne sztuki 5 smile.png ile ich masz i czy już masz gdzieś młode byczki to znaczy takie roczne że te sprzedajesz i wchodzą te drugie i do dwóch lat trzymasz czy jak je sprzedasz to znów musisz od małego dochować do mniej więcej tych 24 miesięcy czy jak robisz

 

na sprzedaż jest 8 stuk ale maja mniej więcej 16-20 miesięcy wiedz jeszcze je potrzymam, a co do młodszych byczków to już na ich miejsce są takie po 300kg a znowu na miejsce tych cielaki od pojone dla których już brakuje miejsca wszystko z własnej chodowi.wink.pnga co do ceny to nie bardzo się orientujesad.png proszę o poradę.

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v