kamin60 1 Opublikowano 25 Marca 2012 No no patrze że waga już nie mała nie długo pewnie pójdzie na mięsko. Jak u was teraz płaca za kg ciepłego mięsa no czyli jak sprzedajecie na ciepłą wagę bo u nas po 13,50zł za kg Odnośnik do komentarza
sony5 46 Opublikowano 25 Marca 2012 fajne sztuki 5 ile ich masz i czy już masz gdzieś młode byczki to znaczy takie roczne że te sprzedajesz i wchodzą te drugie i do dwóch lat trzymasz czy jak je sprzedasz to znów musisz od małego dochować do mniej więcej tych 24 miesięcy czy jak robisz Odnośnik do komentarza
pawell21 44 Opublikowano 25 Marca 2012 fajne sztuki 5 ile ich masz i czy już masz gdzieś młode byczki to znaczy takie roczne że te sprzedajesz i wchodzą te drugie i do dwóch lat trzymasz czy jak je sprzedasz to znów musisz od małego dochować do mniej więcej tych 24 miesięcy czy jak robisz na sprzedaż jest 8 stuk ale maja mniej więcej 16-20 miesięcy wiedz jeszcze je potrzymam, a co do młodszych byczków to już na ich miejsce są takie po 300kg a znowu na miejsce tych cielaki od pojone dla których już brakuje miejsca wszystko z własnej chodowi.a co do ceny to nie bardzo się orientuje proszę o poradę. Odnośnik do komentarza
pawell21 44 Opublikowano 26 Marca 2012 Jakie zadajesz im pasze ??? kiszonkę z kukurydzy,wysłodki, śrutę,i koncentrat dla opasów. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane komentarze
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się