Skocz do zawartości

Ursus C-360

i dwa big-bagi po 500kg ;)

Rekomendowane komentarze

kolega nie dowierza coś...

Zapraszam:

http://www.agrofoto.pl/forum/Ursus-c-360-image48559.html

http://www.agrofoto.pl/forum/Podnosnik-w-U...image59424.html

No podnośnik to masz dobry widać :D

Podnośnik super, silnik po kapitalce(współosiowości bloku, zetorowskie komplety naprawcze itd), skrzynia 5latek temu robiona, sprzęgło teraz przy kapitalce tez, kapcie bdb, układ kierowniczy, hamulce tez....

No i wizualnie chyba tez nie tak źle wygląda?

Pilmet, foty w galerii...

dokladnie 485kg ma na tabliczce masy własniej, zbiornik do głównej cieczy ma 600l ale grubo ponad 650 sie miesci, do tego zbiornik do plukania opryskiwacza 70l i zbiornik z czystą wodą do mycia rąk 10l, jak jest wszystko zalane to masa jest konkretna....

Ale super sprawa, cieczy na ponad 3ha, belka 15m -w ciągu wieczoru można opryskać a opryskać...

Właśnie, a gdzie napisałem ze w nocy? :)

u mnie sie nalewa wodę i czeka jak wiaterek ładnie ucichnie i słoneczko zacznie zachodzić,

przeważnie jest tak okolo godz 19'stej, do 22 można opryskać a opryskać, oczywiście jezeli nie ma rosy ;)

A po północy tez sie nie raz pryskało, owadobójczo w burakach i pomidorach, wtedy gdy robaki wyszły na powierzchnię ziemi...

Pilmet, foty w galerii...

dokladnie 485kg ma na tabliczce masy własniej, zbiornik do głównej cieczy ma 600l ale grubo ponad 650 sie miesci, do tego zbiornik do plukania opryskiwacza 70l i zbiornik z czystą wodą do mycia rąk 10l, jak jest wszystko zalane to masa jest konkretna....

Ale super sprawa, cieczy na ponad 3ha, belka 15m -w ciągu wieczoru można opryskać a opryskać...

Marcin ja tak tylko z ciekawości ja miałem też 600l plecakowy tylko że nie pilmeta , mój 100kg mniej ważył nie miał zbiornika do płukania i lance 12m,teraz mam 1600 pilmeta

aaaaa i zapomniałem ja pryskam w NOCY!!!!