Skocz do zawartości

Maweric82

130km z rorzutnikiem

Rekomendowane komentarze

my krówek nie mamy, za to mieliśmy dużo świnek, ale interes tak dobrze się kręcił i zarobiliśmy w oostatnim roku tyle na nich kasy że zlikwidowliśmy świnki bo już nie mieliśmy co z kasą robić i dajemy szanse teraz innym zarobienia kokosów w tej dziedzinie rolnictwa hihihihih

to teraz na czym produkcja będzie się opierała??

do michalk za 45 tyś euro to jest wersja z wyposażeniem ze starej serii 6020 stare wnętrze kabuny i i stera skrzynia a nie mówie jużo monitorze a za taki ciągnik jak ten to jednak trzeba troszke dołożyć jak by nie patrzeć do tych 45 tyś jakieś 20 tyś euro zeby miał w miare konkretne wyposażenie a nie mówie już o najlepszym, hmm co my bedziemy robić a nić zboże sprzedamy i czysta kasa a reszte czasu poświęcimy na usługi transport

Spokojne, tytana 14 by targał, takiego mam we wniosku na prow i mysle go do 4514 B)

Tytana 14 to ja mam do TD80D ;) a za duży jest w cudzysłowie żeby wyglądało że to jest w przenośni chodziło mi o to że jest za mały a Wy już co ja to gadam trzeba myśleć koledzy, bez urazy ale czasami gdy czyta się posty niektórych użytkowników to wydaje się że ich bezmyślność jest głęboka jak studnia artezyjska...