Skocz do zawartości

1997, za co sa odpowiedzialne poszczególne bezpieczniki ???
(liczymy od dołu)

Co widzimy na zdjęciu Fendt 309 - bezpieczniki?

Ciągnik Fendt 309, znany z niezawodności, uchwycony podczas serwisu na placu gospodarstwa. Jego moc znamionowa wynosząca 95 KM zapewnia solidne wsparcie w codziennych pracach rolniczych. Wyposażony jest w 4-cylindrowy silnik Deutz o pojemności 3.6 litra, co gwarantuje efektywność i trwałość operacyjną. Mechaniczna skrzynia biegów 16/8 umożliwia płynne dostosowanie prędkości do warunków pracy. W tle widoczny jest inny element gospodarstwa, z którym Fendt 309 jest przygotowany do współpracy dzięki swojej konstrukcji i sile. To lokalizacja, gdzie dbanie o detale techniczne, takie jak bezpieczniki, gwarantuje ciągłość działań w gospodarstwie.

Rekomendowane komentarze

To jest ten na nowej kabinie? A jak na nowej to te przy koloumnie kierowniczej odpowiadają za nawiewy dolne, światła i inne, ale są to główniejsze bezpieczniki niż te co są z prawej strony w kabinie obok bocznej szyby(tamte też za światła odpowiadaja, bo u mnie nie było świateł to te na górze były dobre, spalone były te główne przy kolumnie). Dziwne, że nie masz rysunków przy bezpiecznikach który od czego jest, ja mam 312 z 94 roku i są obrazki.