Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Myślę nad zakupem sieczkarni Potinger Mex 2 z 12 nożami i 2 tarkami i moje pytanie jest takie czy ktoś ma taką sieczkarnię i jak sobie radzi w ciągniku 60-70 km

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Borekk17
      kupię kombajn forsthritt e512 z sieczkarnia do słomy  tylko województwo dolnośląskie
    • Przez Kamilloos
      Witam, mamy problem z zapychaniem się  sieczkarni tylko podczas koszenia rzepaku (gdy kosimy pszenicę problem nie występuje),  w kombajnie John deere 952 z nieoryginalną sieczkarnią przerobioną z Fahra. Jest ona nie do końca dopasowana na końcu jest wolna przestrzeń około 20 cm. Pytanie brzmi czy to że sieczkarnia nie jest oryginalna sprawia ten problem czy powodem może być coś innego? Może ktoś z Was zna na to jakiś sposób? Dziękuję za wszelkie udzielone wskazówki!
    • Przez nh32
      Witam,
      Elektromagnez sieczkarni kombajnu New Holland TX-32 grzeje się po wymianie łożyska. Wymieniany był elektromagnez i też łożyska kilkakrotnie i trudno znaleźć przyczynę.
      Czy ktoś miał taki problem? Jaka powinna był normalna temperatura pracy? Czy wzrost do około 110-120 stopni to normalne?

• Przez Oleksy
      Gdzie znajduje sie zawor odblokowywujacy cala hydraulike z przycisku? Zrobilo mi sie jakies zwarcie bo smierdziako spalenizna I maszyna nie reaguje na odbkokowany przycisk.
    • Przez Baumax
      Witam kupiłem sieczkarnie pottinger mex 2s, niestety nie mam u siebie walka wiem taki który by pasował, wszystkie za długie.
      Nie mogę w żadnym sklepie zanleźć takiego wałka bo z tego co wymierzyłem to musi on mnieć 50cm, macie jakieś pomysły ?
  • Dodaj nową pozycję...
v