Sprzedam silnik elektryczny 5,5 kW
-
Podobna zawartość
-
Przez bastek2210
Witam od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zbudowaniem maszyny do mieszania paszy takiej jak prawdziwy paszowóz tylko stojące do mieszania min (kukurydzy, osypki, słomy,siana innych dodatków) dla kilku krów. Najlepiej żeby to było na silnik elektryczny i trzeba pewnie będzie zastosować jakieś noże do cięcia . Jak myślicie da się coś takiego zmontować <_< ?? Jak macie jakieś pomysły to proszę o podzielenie się nimi
-
Przez Gość Profil usunięty
Witam. Mam problem z niedziałającym silnikiem elektrycznym służącym do regulacji obrotów przekładni bezstopniowej młocarni. Nowy kosztuje ok 2000zł, a używanego pochodzącego z serii TX nigdzie nie można dostać. Dlatego moje pytanie brzmi, czy orientuje się ktoś jak wygląda sprawa ze zgodnością wyżej wymienionego silnika z nowszymi seriami typu TC,CX, CSX itp.
-
Przez PronarekP5
Witam jak w temacie potrzebuje się dowiedzieć jak wyjąć albo rozebrać silnik zmiany obrotów nagarniacza, nie chce zmieniać obrotów, a chce wyjąć i zobaczyć czy działa na krótko albo co ciężko idzie by naprawić, pomóżcie jak się dobrać bo odkrecilem to to wydawało się że go trzyma i nie chciało się to rozejsc a nie chce siła by czegoś nie zniszczyć. Pozdrawiam i myślę że ktoś pomoże bo żniwa tuż tuż...
-

Rekomendowane odpowiedzi
Ciągnik ArmaTrac 1104 luc
Agro lift BTH 4. 0 sprzedam