Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na komputerku nie nabija mi przyczep tzn zalozmy ze przywioze pare przyczep a na komputerku pokazuje mi caly czas 0 gdzies jest jakis czujnik czy co ?? a druga sprawa to wysyp przyczepa posiada 3 walki do wysypu i jak idzie masa to czasmi staje a znajmomy ma tez przyczepe lely tylko ze starego typu z dwoma walkami i u niego tasma idzie o wiele szybciej niz u mnie i u niego nic nie staje  kiszonka jest rowno wysypywana

Opublikowano

sprawdź czujnik na klapie gdyż ona liczny nie przyczepy tylko otwarcia tylnej klapy.  nasterwoniku masz dawa tryby ładowania może zmniejsz na mniejszy tryb i wtedy spr czy też będą blokować sie wałki. wszystko masz w instrukcji.

Opublikowano

ma ktos lely tigo xr 75 bez walkow wyladowczych interesuje mnie czujnik ktory zatrzymuje tasme jak jest pelna przyczepa zeby klapy nie wygielo chodzi mi dokladnie jak on wyglada i gdzie jest zamontowany bo ja mam z walkami i zamierzam to przerobic prosze o jakas fotke tego czujnika

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez wicek
      Posiadam starszą przyczepe strautmann  ,przy naprawie elementu ramy musiałem odkręcić rurki hydrauliki od zaworu posuwu  /zabezpiecza przed zablokowaniem  materiałem walców/.
      Po naprawie  przy worzeniu kukurydzy posuw nie dał rady  przesunąć  choć węże naprężały się po każdej próbie . Po częściowym rozładunku  dopiero ruszył ,przedtem działało wszystko ok. Co sugerujecie  , jakieś zapowietrzenie 
    • Przez remus2893
      Witam miał ktoś taki problem że nie działa posów w jedną stronę i brak jest regulacji potencjometrem na sterowniku w zbierającej Claas sprint 445s. Przed tą awarią pękł przewód hydrauliczny zasilający rozdzielacz, wymieniłem go a problem pozostał.
    • Przez Mar_Tin
      Jak w temacie kupię przyczepę do zbierania małej kostki najlepiej New Holland 1006 lub podobne.
    • Przez pawelmf
      Witam mam problem . Podczas zbierania trawy wystąpil problem podbierak przestaje działać jest trrr i podbierak podskakuje działa z przerwami potrafi na pusto też się zatrzymywać. Co jemy dolega 
    • Przez DrDeutz
      Witam panowie- mam pytanko.W  zeszłym roku zakupiłem przyczepę Claas cargos  9400. Na przedniej ścianie ma zrobione adaptacje do zakiszacza, poprowadzone przewody. Poniżej zamieszczę zdjęcia – czy mógłby mi ktoś wyjaśnić zasadę działania – powiedzieć czego tutaj poza zbiornikiem ewentualnie może brakować i doradzić jak to uruchomić żeby przy zbieraniu można było ten zakiszacz stosować?

• Dodaj nową pozycję...
v