News

Brona talerzowa pomoc
Przez
Terlik1994, w Maszyny do uprawy ziemi
-
Podobna zawartość
-
Przez kamil1614
Witam.
Kupie wirnik środkowy do brony aktywnej sicma 2,5m ,ten który miałem obecnie pękł ,prosze o kontakt
-
Przez nikonn21
Czy jest ktoś kto uprawia owoce w tunelach i chciałby się podzielić doświadczeniami? Chodzi mi o głównie o kwestie techniczne
-
Przez Rychu332
Jaka może być przyczyna nierównomiernego zużywania się talerzy w talerzówce? stojąc z tyłu prawa strona ma talerze w o wiele gorszym stanie niż lewa, jedna strona również idzie lepiej w ziemie niż druga mimo takiej samej długości łączników ciągnika. Z góry dzięki
-
Przez kierasek16
Witam stoje przed zakupem talerzówki marki Rolex taurus 2,7m i mam pytanie jakiej jakosci jest ten sprzet
-
Przez xXPioter99Xx
Witam! Przymierzam się do kupna brony talerzowej połzawieszanej 4 metrowej , oczywiście hydrauliczne składanej. I moje pytanie brzmi , która z polskich firm będzie najlepsza? Mandam , Staltech czy może Agro Masz? Agrotom? Współpracować będzie z ciągnikiem o mocy 170km. Głównie uprawa pożniwna , mieszanie obornika , ewentualnie uprawa scierniska po kukurydzy na ziarno. Gleby głównie ciężkie kilka hektarów lżejszych. Jaki wał będzie do tego optymalny? Pozdrawiam.
-
Ważne informacje
Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.