Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A po co Ci taki program? Tak z ciekawości pytam. Bo ja muszę prowadzić rachunkowość w swoim gospodartwie i też szukam programu który mi to by ułatwi.

Opublikowano

bo chce  robić kartę pola  ewidencje    zwierząt  maszyn rolniczych zwłązcza traktory zmiana oleju      no i też koszty związane z zasiewami itd 

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Pamiętajcie, że jest jeszcze RolnikON :) Program jest w pełni polski, tworzony przez polski zespół i oferuje wszystkie funkcje, które tu wymienialiście. Zapraszamy - przez 14 dni możecie testować go za darmo :)

Opublikowano

korzystam teraz z VitalField ale ciężko mi się odnaleźć w tym programie, do 40ha jest darmowy, w sumie mam 31 więc dla mnie jest darmowy :D ale moim zdaniem taki sobie ten program, muszę przetestować jeszcze inne to sobie wybiorę najlepszy :P

Opublikowano (edytowane)

zaczynam sie bawic vital field i troche slabo że nie pokazuje zasobności gleb do wyliczeń całkowitych zasobności po zastosowaniu nawozów poki co program ok ale grzebie dalej farmlider niestety nie moge sie zarejestrować bo niby złe dane wpisuje

Edytowane przez mazurq
Opublikowano

Ja bym dodał tylko że Vital Fields jest niby darmowy ale przesyła wszystkie wasze dane do innych podmiotów. Ja bym nie chciał z całym światem się dzielić szczegółami mojego gospodarstwa. Warto przeczytać regulamin, gdzie piszą co robia i że nic nie gwarantują 

Dodatkowo nie ma żadnej gwarancji działania, więc jak się zawiną - zostanie się z niczym. Zdecydowanie bardziej jestem za programami instalowanymi na kompie niż internetowymi.

Opublikowano

pobawiłem się oboma i mogę stwierdzić że farmlider nie nadaje się do niczego, vitalfields trochę lepszy ale też nie o wiele. 

wie ktoś jak  stamtąd konta można usunąć 

Opublikowano

w sumie tez bym przygarnal cos w stylu instalki a nie stronki :)

Opublikowano

Witam,

Od Kilku lat korzystam z AgroAsystenta w wersji Expert firmy Agropower i powiem Wam, że poczawszy od zarządzania polami poprzez pracowników, park maszynowy, magazyny, raportowanie, dokumenty do ARiMR nawet faktury można w nim wystawiać. I co najważniejsze masz go lokalnie na kompie a nie w sieci. Co prawda koszt w najbogatszej wersji to prawie tyś, ale czasami mają jakieś promocje.