Jakie zdanie macie na temat zetorka 4340
-
Podobna zawartość
-
Przez bajbus305
Witajcie, na wstępie chciałbym się ze wszystkimi przywitać :)
Mam taki problem nie mogę dostać nigdzie tura do Zetora 4341 super do kogo dzwonie to twierdzą że to wersja eksportowa do Dani czy coś i są inne mocowania .
Może ktoś miał doczynienia z tym ciągnikiem ? Z góry byłbym wdzięczny.
Poniżej załączam zdjęcia traktora . Miłego weekendu dla wszystkich
-
Przez Rafał2222
Witam. Temat może i już może ogrzewany. Panowie. Zapiąłem pług do Zetora 5011 i sobie pojechałem zrobić orkę na swoich pagórkowatych polach i zobaczyłem że wskazówka temperatury jest na 100 stopni. Nie wyłączałem go i bardzo ostrożnie otworzyłem korek a tam nic. Wsadziłem palce no było gorące ale nie żeby się poparzyć rura u spodu była ciepła ale nie gorąca. Dałem mu chwilę i się ostudził do około 70. Zacząłem dalej orać i powoli dalej wzrosła pod sto. Czy to normalne czy to tak ma być. Czy jakaś usterka. A no jak jadę po drodze to już nie łapie takich temperatur.
-
Przez Rafał2222
Witam. Do właścicieli Zetorów 5011. Podejrzewam że będę musiał zrobić korektę DR, ale muszę się upewnić. Jakie przyczepy można ciągać z hamulcem i bez hamulca tym traktorem chodzi mi i masę.
-
Przez Zetor7011led
Witam chciałbym znaleźć dach lub osprzęt do niego tzn panel ogrzewania cały gorny panel tapicerkę itp oraz osłony przednie górne kabiny lecz nigdzie nie mogę ich znaleźć i czy może ktoś powiedziec co to jest za kabina dokładnie
-
Rekomendowane odpowiedzi
Zaczep dolny w c328 od c355
Czytaj dalej »
Hulk, LG Rosaleen