-
Podobna zawartość
-
Przez AgroSikora
Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?
- KWS
- Pionner
- LG
- Syngenta
- Euralis
-
Przez jarek2030
Witam! Mam problem ponieważ chcę sprzedać słomę po mieszance jęczmienia/owsa/pszenicy 2.70 ha i kolega chce sobie kupić i zbelowac tą słomę moje pytanie jest ile wziąć od belki zestaw to Case maxxum 135 i class Variant -
Przez nowa11
Otrzymałam od rodziców 2.70ha ziemi rolnej 5i6 klasa ziemi . Czy ma ktoś pomysł jak ją wykorzystać aby mogła przynosić dochód. Działka położona jest w malowniczej okolicy z widokiem na jezioro przy działce droga i ścieżki rowerowe Ja osobiście myślę coś w kierunku turystyki, może ktoś wie jak wygląda sprawa z wynajmem pod kempingi czy kampery, umowy długoletnie itp. Może ktoś ma inny, lepszy pomysł jak zarobić -
Przez ursusowski289
Otrzymałem od rodziców 2.70ha ziemi rolnej 5i6 klasa ziemi . Czy ma ktoś pomysł jak ją wykorzystać aby mogła przynosić dochód. Działka położona jest w malowniczej okolicy z widokiem na jezioro przy działce droga i ścieżki rowerowe Ja osobiście myślę coś w kierunku turystyki, może ktoś wie jak wygląda sprawa z wynajmem pod kempingi czy kampery, umowy długoletnie itp. Może ktoś ma inny, lepszy pomysł jak zarobić
-

Rekomendowane odpowiedzi
Jak poprawić efektywność pracy w gospodarstwie i jednocześnie zadba...
Przyczepa Mariage