Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, bergman31 napisał:

Czy tylko u mnie komentarze Rolniczka93 dodawane są z godzin opóźnieniem?

U mnie też się teraz dopiero pojawiły.

Opublikowano
35 minut temu, Kallina86 napisał:

A to przepraszam 😉 Powodzenia! 😄 

Chyba nie jesteś zazdrosna?  :P   :D

Opublikowano
4 minuty temu, Rolniczka93 napisał:

No właśnie, dlaczego tak długo trwa dodanie mojego komentarza 

bo nie masz nic ciekawego do powiedzenia🤣

chyba ,że znasz jakieś kawały🤔

• Confused 1
Opublikowano

No to sobie Artur nagrabiłeś u Edyty, normalnie jak Bruner w filmie.   :P   xD

Opublikowano

Ostatnio słyszałem dobry. 

Jasio chodzi do szkoły, ale co tydzień jest wzywany ojciec. Bo Jasiu sprawia problemy. Nauczycielka skarży się że Jasiu wyzywa koleżanki biję kolegów , słabo się uczy. Trwało to tak dłuższy czas, więc rodzice Jasia postanowili go przenieś do jezuitów , może tak będzie grzeczny. Po tygodniu rodzice czekają aż zostaną wezwani a tu nic. Mija drugi tydzień nic. Trzeci nic. Postanowili jechać i sprawdzić co i jak. Pytają się przełożonego o zachowanie syna. A on nie ma żadnych uwag zachwyca się jaki z niego grzeczne dziecko. Rodzice zdziwieni pytają Jasia o co chodzi. A on im na to - idę na lekcję patrzę facet na krzyżu , wychodzę na korytarz patrzę facet na krzyżu, idę do dyrektora patrzę a tam też facet na krzyżu. Ojciec oni tam się nie pier*ola

• Haha 5
Opublikowano
34 minuty temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Tam się za bardzo w zaloty nie angażuj, bo pewno zaraz poleci, klon pojebany. 

Za stary jestem aby się w takie zaloty angażować. Swoje w życiu przeżyłem, to i człowiek  mądrzejszy i ostrożniejszy.

Opublikowano

I dobrze bo tu  nie wiadomo co kto w majtkach nosi... 😂😂😂

Opublikowano

Czyli ktoś musi się poświęcić dla ogółu i to sprawdzić,    :P   Ktoś na ochotnika czy robimy losowanie, no kogo wypadnie, na tego bęc?     xD

Opublikowano (edytowane)

Spokojnie... inwigilacja widocznie trwa i może potrwać a może nawet być pozytywna.... 😂

Nima co się wyrywać.., 🤣

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

No niestety Edyta, będziesz musiała się tu jakoś uwiarygodnić,   :P  jest na forum jeden frustrat, który ma kont na pęczki, kobiecych też  xD i teraz chłopaki podchodzą nazbyt ostrożnie do każdej nowej, bo może to być jajko niespodzianka.      :P   xD

Opublikowano
3 minuty temu, Sean napisał:

No niestety Edyta, będziesz musiała się tu jakoś uwiarygodnić,   :P  jest na forum jeden frustrat, który ma kont na pęczki, kobiecych też  xD i teraz chłopaki podchodzą nazbyt ostrożnie do każdej nowej, bo może to być jajko niespodzianka.      :P   xD

To chyba któryś musiał się poświęcić, skoro wiecie, że taki przebieraniec istnieje na grupie i wyszła niespodzianka 😂

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Spokojnie już jest ale jeszcze nie atakuje.... 😂😂😂😂😂

Jak nie jesteś" gruba" to będzie brał na bank....... 😜

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Łogarek nie gruba bo to obraźliwe tylko kobitka przy kości. 😎