Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Oj Laky ... tyle się ,,znamy" tu na forum- co Ty pociskasz...nie pisałam z nikim takim Nigdy!!! nawet nie miałam o niej pojęcia dopóki nie zacząłeś o niej pisać - ale to już znikła.. Ja ci nie pomogę - jeśli jej szukasz, bo nie znam i nie chcę znać😊 

A z tymi alimentami zażartowałam, kuźde nie myślałam,że są słowa drażliwe na forum...😅😕

Edytowane przez Gość
Opublikowano

I po co te kłamstwa? Wstawić ci od niej wiadomość do mnie że pierwsza napisałaś do niej? Raptem usunęłaś mnie że znajomych? Wisi mi to. Jestem ciekaw co opowiadała o mnie. Dla jasności, nikogo nie szukam, ale to był pies ogrodnika. Szukaj Francuza, powodzenia 😉

Opublikowano

pieniądze i nawóz na kupie nie przynoszą pożytku  jak mawiali ale z  drugiej wydawać kasiurke na lansik?  przyjdzie jeszcze na to czas tak mi się wydaje przynajmniej

liczy sie dobry charakter i wygląd  zresztą też  ale sam wygląd to za mało

Zosia trochę zawirowała co niektórymi😉

Opublikowano

🤗 ta.. ja napisałam do dziewczyny i to pierwsza...czy ty się słyszysz? Daj se spokój z tą Zosią- mało ci nerwów zjadła..a teraz jeszcze mnie w ten syf wciągasz- taki jesteś?

Opublikowano
2 godziny temu, tess napisał:

Songo jak to jak....szybko😅 ale, to tylko wierzchołek góry.... :)

Można marzyć o Mercedesie albo BMW albo jeszcze czymś innym ale o Audi lub innym klonie vaga?

Opublikowano

Songo insia ma już silnik hdi dlatego połowocznie jest zależna od PSA . Astra po liftingu według plotek miała dostać wszystkie silniki od PSA a tu proszę jeszcze korzysta z własnych konstrukcji.  

Opublikowano

Widzisz ona twierdziła inaczej, nawet tak pisała do mnie, że to Ty pierwsza napisałaś, mogę to dać czarne na białym. Powinnaś wiedzieć jaki jestem, ale nie lubię obgadywania  mnie za plecami. Bez odbioru. 

Opublikowano (edytowane)

NOOM...Na drugim miejscu zacumował - lot w kosmos😁 

i co jeszcze ci gadała? i co było to warte? Nie daj się zwariować -jaka jestem- to sobie jestem,ale brzydźe się plotkowaniem-to sorry mnie nie mieszajcie w te wasze sprawy.bez odbioru :)

Edytowane przez Gość
Opublikowano
9 minut temu, cinek1808 napisał:

Songo insia ma już silnik hdi dlatego połowocznie jest zależna od PSA . Astra po liftingu według plotek miała dostać wszystkie silniki od PSA a tu proszę jeszcze korzysta z własnych konstrukcji.  

Nie słyszałem żeby Insignia miała silniki HDi ale może swoją drogą Francuzi mają dobre silniki reszta wszystko na korzyść Niemców. Astra ma niemieckie silniki

Opublikowano (edytowane)

Kaczuszki się lęgną😀 już jest 8na świecie- a jeszcze 6jajek się zastanawia...trzeba lecieć  po pasze🤔

Edytowane przez Gość
Opublikowano
13 godzin temu, cinek1808 napisał:

To byłby faux-pas ze strony opla aby korzystać z gamy fiata.  Chociaż jeden i drugi silnik bardzo dobry.  

Insignia nie była projektowana pod francuskie silniki, u może nie być łatwo je zamontować :)

Opublikowano (edytowane)

Kaczka😛 a raz było tak,że kwoka wysiedziała kacze jajka..jak to później śmiesznie wyglądało...wszędzie za nią biegały, reszta stada nie wiedziała co się dzieje...zwłaszcza kogut🤣

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 godzinę temu, tess napisał:

Kaczuszki się lęgną😀 już jest 8na świecie- a jeszcze 6jajek się zastanawia...trzeba lecieć  po pasze🤔

Pozwól że się wtrącę.

W innym temacie gdy rozmawialiśmy, widzę że mierzyłaś wszystkich swoją miarą. Pisałaś że jaja wiejskie nie są nowu takie zdrowe za jakie uchodzą bo na prowitach produkowane.

Mamy swój drób i na rosół i na jajko, żadnych prowitów nie stosujemy. Jedyna chemia to z włąsnego zboża które jest konwencjonalne.

No chyba że tu napisałaś ,,lecę po paszę,, w sensie po zboże do sąsiada bo swojego nie masz, a nie po prowit do sklepu... to zwracam honor.

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, damianzbr napisał:

Pozwól że się wtrącę.

Nie pozwalam😋😂 --żartuję- a widzisz jak to miło.......😜 

A tak serio-  to poleciałam nie do sąsiada- a do śrutownika- jeszcze tego by brakowało żebym pasze kupowała😋🙄 Gospodarstwo jest mieszane(troszku eko- reszta nie),ale na własny użytek staram się wiedzieć co jem- nie zawsze mi to wychodzi.

Przykro mi Damian,ale bądźmy realistami...pół świata głoduje i oni nie patrzą na etykiety..eko jest jeszcze produktem niszowym przeznaczonym dla ludzi dbających o zdrowy tryb życia.mających świadomość ......ale za pare..może z 10lat??? ten trend opanuje cały świat:) tego życzę wszystkim -bo ja nie jestem wcale temu przeciwna- absolutnie nie - jak to mówią.. jedź to - gdzie ślad po robaku ;) 

A robaka najlepiej zapić🤣...

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Nommm..tak to jest..napiszę,,nie wiem"-źle ;) napiszę co myślę -to jeszcze gorzej...ehh chyba czas zwijać żagle...

Opublikowano

Eko jest dla bogatych. Poza tym w dzisiejszych czasach nie da się być eko