Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Następny hodowca kóz? A wypad oscypki pociskac biedulu jeden. 😎

O halo to" ona "? Ja cię kręcę co za forum? 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
58 minut temu, Andrzej28 napisał:

Bleeee kto by taką pannę chciał co chwali się ,że kozy w nosie ma 😬

Widać u "niej" spore doświadczenie w hodowli. :D

4 minuty temu, HalinaNowa napisał:

O halo to" ona "? Ja cię kręcę co za forum? 

Raptem tu kilka postów wypociła i już tyle "życzliwych" ?... ma "baba"powodzenie... hehe.

Opublikowano

Kuźwa najpierw była "KRÓLOWA" tego forum a teraz idze walka kto zostanie "KRÓLEM" bo już dwóch kandydatów mamy oj poprawka trzech a może jeszcze jakiś chętny do tronu będzie. 😎

Opublikowano
58 minut temu, lem1991 napisał:

Widać u "niej" spore doświadczenie w hodowli. :D

Raptem tu kilka postów wypociła i już tyle "życzliwych" ?... ma "baba"powodzenie... hehe.

Żadnego powodzenia nie szukam więc spadaj do pierdzacej Tereni. 😂

Zycietoniejebajka1- nie pisałam do Ciebie tylko do tego wyżej co nie rozumie co czyta. 

Opublikowano

A tak z ciekawości to czemu do faceta piszesz "wycztala"? 

Opublikowano

YYyyyyy,,,, 😋kurde mogłam sobie Heniek albo Franek wpisać i bym miała spokój. 😎

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, HalinaNowa napisał:

YYyyyyy,,,, 😋kurde mogłam sobie Heniek albo Franek wpisać i bym miała spokój. 😎

Zobacz lepiej czy twój Janusz nie zasnął z piwem na słońcu,gdy pasie te barany czy tam kozy 🤣🤣🤣 

@PRIMO tu będzie " byk " roku 😁

Edytowane przez Andrzej28
Opublikowano

Artek do domu😊 Postarałam się i kolacja na stole...dzisiaj skromnie....kurczak po węgiersku z łudeczkami ziemniaczanymi - szparagi  panierowane i rukola z truskawkami😋 na deser myślę nad sałatką z owoców tropikalnych z sosem z curry...ale jeszcze zobaczymy :p.... czy przeżyjesz kolację ;)

Opublikowano

Kurła ja też tak muszę. Kto tu jest moim frendziolem ?, może Jebajek.... Jebajku chodź do mnie, przyszykowałem Ci kolację, będziemy spać w salonie, zabierz ze sobą Halinę , zrobimy trójkąt ... hehe.

Opublikowano

kurde autor ma taką samą nadzieje w życiu jak ja :D tylko że ja nikomu o tym  nie mówię i cierpliwie czekam :P chociaż i tak charakter i to czy się będzie można dogadać jest najważniejsze, co z tego że będziesz coś miał jak życie będzie ciężkie z drugą połówką bo nie można znaleźć kompromisu

i dzień dobry :)

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, lem1991 napisał:

Kurła ja też tak muszę. Kto tu jest moim frendziolem ?, może Jebajek.... Jebajku chodź do mnie, przyszykowałem Ci kolację, będziemy spać w salonie, zabierz ze sobą Halinę , zrobimy trójkąt ... hehe.

Kuźwa . I doszło to całe lgbt na AF . a idźta Wy do germanii paskudy jedne , rowerzysty paskudne ! TFU !

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano (edytowane)

Dobrze- starczy już tych żartów..frendziolu ;) dobrze,że chociaż my  wiemy,że to tylko żarty od xxxx - dobrze jest :) pa;)

Edytowane przez Gość