bizonsuperzo56 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Witam. Przyjmę w dzierżawę każdy grunt, może być ugór jak i pole uprawiane w okolicy Luciejowa,Buczku, Kamostku,Dobra Żagliny,Kowalew,Kurowa,Juzefatowa,Petronelowa.(woj łódzkie) Płacę za dzierżawę. Możemy spisać umowę dzierżawy. Zapraszam do współpracy.
warchest Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 a jaka cena dzierzawy ? kto podatek płaci i czyje dopłaty
bizonsuperzo56 Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) warchest wnioski o dotacje ja składam podatek ja płace a połowe dotacji oddaje od kogo dzierżawie ziemie. z kad jesteś ile ha masz ?? Edytowane 3 Lutego 2016 przez bizonsuperzo56
warchest Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 ja sam sie pytam z ciekawosci ale to malo dzierzaw dajesz u nas doplaty wlasciciel i podatek dzierzawca placi to podstawa i teraz na takich warunkach juz nie wezmie sie dzierzawy
Expressbau Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Patrząc na to co się dzieje - nie bierzesz dopłat, płacisz podatek i jeszcze płacisz za dzierżawę. Licząc to w sumie ta dzierżawa kosztuje może ze 2 tys za ha. . Do tego koszty uprawy.. każdy kalkuluje wg swoich upraw - w moim przypadku lepiej kupić zboże niz je uprawiać za takie koszty dzierżawy.
Marco82 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Ja daje 2,5 - (3 tyś zależy od struktury) na rok/h ale spisujemy umowę na minimum 7 lat. Okolice krakowa ogólnie małopolska więcej info na priv.
Janek1801 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Ja daje 2tys. bez dopłat (woj. łódzkie)
Rekomendowane odpowiedzi
uprawa scierniska
Woda nie wsiąka w ziemie