Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

za dużego wyboru tam nie ma ale z takich ważniejszych to skrzynia powerquad plus 24/24, fotel pnełmatyczny ale ta cena jest po dużym upuście bo bierzemy od tej firmy nawozy i środki u innego dilera się pytałem to powiedział 220 w takim samym wyposażeniu

Opublikowano

za dużego wyboru tam nie ma ale z takich ważniejszych to skrzynia powerquad plus 24/24, fotel pnełmatyczny ale ta cena jest po dużym upuście bo bierzemy od tej firmy nawozy i środki u innego dilera się pytałem to powiedział 220 w takim samym wyposażeniu

w opcji jest wydajniejsza pompa hydrauliki i mocniejszy podnośnik

Opublikowano

Kubota M6060 z turem mf + łyżka 125 netto

Ale to chyba cena przed negocjacjami z dealerem. Ja za m6060 bez tura ale z dodatkową hydrauliką dałem ponad 20 tyś mniej.

Opublikowano

Case farmall A 85 klima, obciążniki, wiskoza, pompa 63l,hamulce pneum, 6 wyjść,12x12 synchro suttle mechaniczny (nie wraca wajcha do neutrala) 132 netto

Case farmall 75 C klima, obciążniki, hamulce, 12x12, 6 wyjść, elektro-hydra wlaczanie wom i napedów 129 netto -ZIP-AGRO

Kubota M7060 , 76km, full wypas, nowa 134 netto do negocjacji, maja tez m7060 z turem fabrycznym, demo z 2014 jak nowa niby za 136 netto POLSAD

to poleciał z cena odpowiednik case farmall 85 w new holland czyli td 85 113 netto..

klima, obciążniki, rewers elektrohydrauliczny, 12x12 

Opublikowano

Zapytałem na polagrze

MF 5612 około 250 tys netto.

MF 6612 około 270 tys netto, sprzedawca zaznaczył, że do negocjacji.

Valtra n 114 e nowy model około 280 tys netto.

Na MF a serii 57xx jeszcze cen nie znają.

Opublikowano

to poleciał z cena odpowiednik case farmall 85 w new holland czyli td 85 113 netto..

klima, obciążniki, rewers elektrohydrauliczny, 12x12 

Te modele nie mają rewersu elektrohydraulicznego nawet w opcji

Opublikowano

Oczywiście, że podstawa. Dopłata za amortyzację osi w MF to około 20 tys. Amortyzacja kabiny około 4 tys. Z drugiej strony te ciągniki są w standardzie dobre wyposażone. Wszystkie przełożenia przełączane elektrohydraulicznie. Bez kija do mieszania biegów. Automatyka wszystkich biegów w standardzie u MF a. Valtra ma w standardzie automatykę zakresów c i d. Oraz ekonomiczne obroty na najwyższym biegu.

Opublikowano

m114e 280 netto ? :o To drogie po ciulu one są ... a może brutto?
Wuja za N103.4 ( N 3 generacji) dał 256 BRUTTO 

praktycznie goła tylko dobrał dodatkową parę wyjść z tyłu i że komputer więcej parametrów pokazuje

Opublikowano

T6.120 wyposażenie nie aż takie bardzo bajeranckie skrzynia 16/16 siłowniki 90 cena 195 netto 

tylko że maxxuma 110 to raczej do t6.140 porównać należy

coś chyba pokręciłeś mowa była o T6.120

Opublikowano (edytowane)

A jeśli chodzi o JD 6115 to w jakiej wersji lepszy? R, M? Czym zasadniczo różnią się te wersje? Chyba jest też taka wersja jak MC

I ile może taki kosztować?

Edytowane przez krzychu94
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v