Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Case Farmall 75A nie jest juz produkowany, teraz można kupić tylko Farmall'a 75C, przynajmniej taką informację od diler'a mam

Wszystko jest produkowane,tylko diler chciał ci wcisnąć to co stoi na placu.

Opublikowano

Wszystko jest produkowane,tylko diler chciał ci wcisnąć to co stoi na placu.

wypowiedź z cyklu "nie wiem ale się wypowiem" niestety ale nh td65i td75, oraz case farmall 65 i 75 a już nie są produkowane, zapewne zapasy dealerów tez już się dawno skończyły

Opublikowano

john deere 5075 e skrzynia 12x12 rewers elektrohydrauliczny (bez sprzęgłowy ) 110tys netto lub john deere 5075m 140 tys netto też rewers elektrohydrauliczny cena bez negocjacji cena wstępna 

Opublikowano

Farmtrac King na full wypasie tzn ze wszystkim co jest w opcji, szersze koła, klima.....

+ładowacz z całym osprzętem tj chwytak do bel, krokodyl, łyżka wszystko produkcji metal Fach

117 tys netto

Opublikowano

deutz-fahr 6150 z mięką osią i tuzem 270tys netto.

Gdzie dostałej taką ofertę? Ostatnio pytałem o taki model to powiedzieli mi 280 tys. , a c-shift 300 tys.

Opublikowano

Doradzi ktoś mam zamiar na MGR  6090MC za 200 tyś NETTO albo coś tańszego myślałem o NH T4 

Tyle że T4 przy 6MC to zabawka, to już lepiej T5 przystawić i wtedy różnica w cenie nie jest już taka wielka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v