Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam na sprzedaz NOWĄ przyczepe jednoosiową. wymiary 200x390x60. Cena 8000 do neg. dla zainteresowanych moge wysłac zdjecie na priv.

post-153569-0-53973200-1445529964_thumb.jpg

Edytowane przez patryk159
Opublikowano (edytowane)

Za tą kasę można mieć dwie używane wywrotki z papierami bo ta to raczej ani wywrotka ani żadnych papierów chyba nie ma. Także zgadzam się z kolega wyżej. Powodzenia w sprzedaży..

Edytowane przez Karol445
Opublikowano

Za ta kase nie ma szans borty powinny sie odpinac takze u dolu oraz blacha profilowana z tylu szyber swiatla hamulce nowe gumy i pozadnie pomalowane a nie podkladem...zobacz na olx .Niedaleko mnie koles sprzedaje org, uzywke za 10 tys 6 tonowa podwojne borty wywrot na 3 strony piekny kolor bordowy .

Opublikowano

Nie ok ale pisze z góry co by nie było złości ,sam produkuje agregaty uprawowe i zajmuje się ślusarką i wiem jakie sa koszty takiego produktu ,kiedys gdy na rynku nie było takich maszyn można było sie cenić ,a dziś jest konkurencja ,homologacje gwarancje  itd. wiec albo cena na dół ,albo dostosowanie się do rynku i jego wymogów

Opublikowano

Patryk zajmuje sie budowa agregatów i naprawą maszyn ,robie płoty balustrady ,bramy ,  koszt twojej przyczepy ,nie wiem z jakich materiałów jest wykonana  ale w przybliżeniu to 2500-3000zł sam materiał.

Mati mylisz sie robiłem przyczepki samochodowe i dziś nie ma możliwości aby taką homologację dostać jako samoróbka ,nie wiem jak to sie ma do maszyn nie podlegających rejestracji.

Opublikowano

Tomasz78 da się dla przyczepy sam wydawane jest dopuszczenie jednostkowe wydawane przez pimot, a nie tak jak kiedyś przez okręgowe stace kontroli pojazdów. Tylko to jest bardzo drogie i ta przyczepka na 100% takiej kontroli nie przejdzie. Dlatego ludzie piszą że się nie da.