Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Witam. Jestem nowym użytkownikiem forum, zgłaszam się o pomoc w wyborze opryskiwacza na areał około 90 ha. Dodam, że najodleglejsze pola mam 4 km od domu. Myślałem nad opryskiwaczem około 2500 litrów przy belce 21m. Mój wybór oscylował pomiędzy Amazone UG 2200, a Lemkenem Primusem 25. Co sądzicie o tych opryskiwaczach? Może ktoś posiada wiedzę i orientację nt tych opryskiwaczy albo może doradzicie jakieś innego producenta? Hardi? Na opryskiwacz chcę przeznaczyć około 120 tys zł. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam :)

Edytowane przez Student91
Opublikowano

Może zastanów się nad opryskiwaczami kvernelanda  2800 zbiornik i w kwocie powinieneś się zmieścić sam osobiście mam taki i mogę polecić 

Może zastanów się nad opryskiwaczami kvernelanda  2800 zbiornik i w kwocie powinieneś się zmieścić sam osobiście mam taki i mogę polecić 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez alvaroalvaro78
      Cena 90000zł NETTO. Krajowy od
      1. właściciela a zarazem operatora. Stan bdb. Pracował na 80ha. Konfiguracja :
      - Szerokość robocza 21/18m
      - Zbiornik gł. 3000l + zbiornik na czystą wodę 300l
      - 2xpompa 160-tka
      - Cyrkulacja cieczy
      - Przekładnia zwiększająca prześwit
      - Opony 12.4 R46 rozstaw 180cm
      - Amortyzacja dyszla
      - Stopa podporowa hydrauliczna
      - Boczny rozwadniacz
      - Błotniki
      - Przezroczysta obudowa filtra ułatwia kontrolę zabrudzenia
      - Elektryczne poziomowanie - przesuwanie środka ciężkości
      - Sterownik 7 sekcyjny ME
      - Głowice potrójne Teejet z końcówkami "2"eżektor, "3" eżektor, "4" zwykłe.

• Przez polan
      Cześć witam.
      Stoję przed wyborem Raucha axisa 20.2/30.2 z wagą i/lub emc albo amazone za-v. Nie wiem za bardzo co wybrać rauch na fullu jest prawie 5 tyś droższy i nie wiem też jak w praktyce sprawdza się emc, z drugiej strony słyszałem, że amazone ma lakier do d*py. Fajnie byłoby pogadać z praktykami, a nie tylko z handlowcami.

Pozdrawiam, Mateusz.
    • Przez m3tysek
      Witam, orientuje się ktoś gdzie  dostanę korbowód pompy hardi typ 1301 nr z korbowodu "110 224" 
      "4-4" pierwszy od strony wałka wom, może ktoś posiada na sprzedaż lub wie kto ma  

• Przez m3tysek
      Opryskiwacz hardi nk 600 pompa typ 1301 urwał się korbowód bliżej walka kupiony używany wszystko skręcone pompa założona ciśnienie skacze 2-4 węże strasznie się trzęsą filtry czyste membrany całe powietrze nabite 2bary zaworki wyglądają dobrze nowe oringi założone brak pomysłów 2 dzień walczę , miał ktoś podobny problem nie wiem gdzie już szukać
    • Przez Majkelo
      Kupie  siewnik TALEZOWY AMAZONE d8-30 lub d9-30, w rozsądnej cenie
      Może ktoś ma lub ktoś coś wie....
  • Dodaj nową pozycję...
v