Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich mam do was pytanie co sądzicie o kombajnach Bizonach dynamiców i Bizonach bs 110. Którego lepiej wybrać ? Rozważam kupno jednego z nich chciałbym poznać ich zalety i wady. Mam jeszcze takie pytanie czy w bizonach Dynamicach jest potrzebne sprzęgło czy jest tan hydrostad ? Bardzo proszę o opinię. Pozdrawiam

Edytowane przez 12newholland12
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Jest temat z opiniami na temat Z110 i Z115, więc wystarczy trochę wysiłku na ich przeczytanie zamiast zakładać nowy temat. Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radziu1910
      Witam mam małą prośbę nie wiecie gdzie można kupić części do BIZONA dynamica z 165 . Pomóżcie mi w wyborze czy mam kupic takiego dynamica czy lepiej zakupic sobie rekorda
    • Przez Mateusz2415
      Witam poszukuje bizona bs do kupienia
    • Przez ursusikc330m
      Nie działa podnoszenie hedera otwieranie rury wyładowczej i cała reszta co może być przyczyną i do czego służy gniazdo hydrauliczne pod pomostem obok gniazda do prądu??kierowanie i jazda działa 
    • Przez Gabriel
      Witam mam prośbę do użytkowników kombajnu Bizon bs o spisanie ustawień parametrów Komputera chodzi mi dokładnie jakie wartości macie wpisane w Obwód koła, Szerokość robocza, Straty alarm itd. Pytam gdyż poprzedni właściciel namieszał w ustawieniach i teraz nie wiem co mam tam wklepać.
    • Przez masa24
      Witam,
      posiadacie może wiedzę  ile tuleja ma wystawać ponad blok w tym silniku ??
  • Dodaj nową pozycję...
v