nikos Opublikowano 26 Czerwca 2015 Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Sprzedam łańcuchy przenośnika ziarnowego montowane fabrycznie w kombajnach Bizon Bs. Łańcuchy są nitowane i pochodzą ze stanów magazynowych fabryki. Gorąco polecam - takich się nie produkuję. Cena 350 zł sztuka. nr kontaktowy 518-081-931 Link do ogłoszenia http://allegro.pl/lancuch-ziarnowy-30l-bizon-bs-z-100-new-holland-i5470960062.html Edytowane 2 Lipca 2015 przez nikos
andrzejoo7 Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 żebym ja k... wiedział prędzej...800zł płaciłem w agromie
pawel885 Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 Kiedyś kupiłem łańcuchy 3-rzędowe od jakiejś sieczkarni pasujące do mojego kombajnu 4 szt, nówki, zakonserwowane, z tabliczkami z lat 88/89. I okazało się że dużo prędzej się zużywają jak nowe ze sklepu. W tych latach robiono najgorszy szmelc na rozklekotanych maszynach nie dbając o normy, aby sztuka....
nikos Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Opublikowano 3 Lipca 2015 Łańcuchy które sprzedaje przepracowały po 200 h bez zauważalnego (nieuzbrojonym okiem) zużycia, sądzę więc ze zostały wykonane nie na "rozklekotanych" maszynach, lecz na maszynach których stopień zużycia pozwala na osiągnięcie produktu spełniającego normatywy.
Rekomendowane odpowiedzi
Mocowanie konektorów do wyłącznika stopu
Bizon rekord