Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poszukuję częśći do WSK.

Interesują mnie:

- przednie zawieszenie na aluminiowych półkach

- blachy boczne, metalowe ten mniejszy typ.

Może ktoś coś ma na zbyciu to chętnie odkupię. Najlepiej z lubelskiego lub okolic. Chyba że ktoś ma ochotę biegać po poczcie.

Proszę o wiadomości na priv lub w tym temacie.

Opublikowano

Kiedyś miałem wsk 125 z wydechem w górze przy siedzeniu. Miała półki metalowe. Mam jeszcze trochę części. Przeważnie skrzynia biegów. Południowe Podlasie. Gdzieś chyba jeszcze od niej tylny bagażnik powinien być.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Witam
      Poszukuję baku do wski kobuz, takiego jak na foto. Może u kogoś się warla w garażu a ja potrzebuję do ukonczenia projektu. Dobrze zapłacę !

• Przez ursusowski289
      Witam kolegów, może pisze to na nie właściwym forum ale pomyślałem że wiele rolników ma w szopie jakąś starą wsk-e lub części do niej i może chcieliby to sprzedać, ja za rozsądną cenę chętnie kupiłbym jakąś wsk-e ( nie musi posiadać rejestracji) lub jakieś części do niej.
      Zainteresowanych zapraszam do prywatnych wiadomości.

• Przez ursusowski289
      Witam kolegów, może pisze to na nie właściwym forum ale pomyślałem że wiele rolników ma w szopie jakąś starą wsk-e lub części do niej i może chcieliby to sprzedać, ja za rozsądną cenę chętnie kupiłbym jakąś wsk-e ( nie musi posiadać rejestracji) lub jakieś części do niej.
      Zainteresowanych zapraszam do prywatnych wiadomości.

• Dodaj nową pozycję...
v