PRACA DORADCA ROLNY
-
Podobna zawartość
-
Przez piotr89
Poszukuję rzetelnej i zaufanej osoby do wsparcia prac polowych podczas tegorocznych żniw. Praca sezonowa na umowę zlecenie.
Zakres obowiązków:
-pomoc przy zbiorach i pracach około żniwnych
-podstawowe prace porządkowe i organizacyjne
-wsparcie przy obsłudze sprzętu rolniczego
-wykonywanie prostych czynności przy nowoczesnych maszynach rolniczych
Wymagania:
-dyspozycyjność w okresie żniw
-dobra kondycja fizyczna
-odpowiedzialność, punktualność i uczciwość
-umiejętność obsługi nowoczesnych maszyn rolniczych lub chęć nauki
-mile widziane doświadczenie w pracach rolniczych (nie wymagane)
Oferuję:
-uczciwe wynagrodzenie wypłacane terminowo
-elastyczne godziny pracy dopasowane do warunków pogodowych
-pracę w spokojnej, przyjaznej atmosferze
-możliwość tygodniowego szkolenia z obsługi maszyn rolniczych
-możliwość dłuższej współpracy przy kolejnych sezonach
Zainteresowane osoby proszę o kontakt w wiadomości prywatnej
-
Przez wojtekku
Duże gospodarstwo zatrudni operatora na kombajn Claas Lexion 770 .
Najlepiej z doświadczeniem lub ktoś bardzo kumaty.
Możliwość zakwaterowania, pomorskie okolice Starogardu Gdańskiego.
Atrakcyjne wynagrodzenie.
Możliwość dalszej współpracy na ciągnikach John Deere
-
Przez emp
Szukam pracy na sezon żniwny 2025 – operator kombajnu (CLAAS)
✅Posiadam wymagane uprawnienia do obsługi kombajnów zbożowych. Zaświadczenie o zdanym egzaminie wydane przez certyfikowany urząd wydający uprawnienia - ośrodek doradztwa rolniczego.
✅Prawo jazdy kat. B – możliwość legalnego poruszania się kombajnem z hederem na wózku po drogach publicznych
✅ Szkolenie przez instruktorów z obsługi maszyn CLAAS LEXION w oddziale Ulenberg w Pyrzycach.
✅Praktyczne doświadczenie w pracy w sezonie żniwnym.
✅ Odbyte szkolenia BHP.
~ Klika istotnych cech o mnie:
Sumienność, punktualność, rzetelność, dobra organizacja pracy, brak nałogów
Interesuje mnie głównie województwo zachodniopomorskie oraz lubuskie, jednak jestem otwarty na inne propozycje.
💬Warunki współpracy i wynagrodzenie do uzgodnienia telefonicznie – proszę o kontakt pod numerem podanym w ogłoszeniu.
📞 +5.1.4/0.4.0/9.8.7+
Zapraszam do kontaktu!
-
Przez Kacper16
Jestem studentem, dyspozycyjnym przez całe wakacje (końcówka czerwca–wrzesień). Doświadczenie: naprawy przy ciągnikach, prace polowe, transport, obsługa ładowarki teleskopowej. Prawo jazdy: B / T. Interesuje mnie praca w gospodarstwie lub firmie usługowej. Najchętniej Małopolska, ale rozważę każdą propozycję jeśli będzie opcja zakwaterowania.
Kontakt: W wiadomości prywatnej
Pozdrawiam
-
Przez IzabelaManpower
Oferujemy:
Umowę podpisywaną bezpośrednio z naszym Klientem (umowa o pracę) Atrakcyjne wynagrodzenie oraz system premiowy Samochód służbowy – możliwość wykorzystywania do celów prywatnych Niezbędne narzędzia pracy Atrakcyjne benefity pracownicze (ubezpieczenie grupowe, mulisport, wakacje pod gruszą, premie świąteczne) Wymagania:
Wykształcenie wyższe (rolnicze) - mile widziane Doświadczenie na podobnym stanowisku Prawo Jazdy kat. B Umiejętności negocjatorskie Umiejętności pozyskiwania klientów Umiejętności budowania relacji, sumienność Zadania:
Opracowywanie ofert sprzedaży Doradztwo w zakresie doboru odmian Sprzedaż nasion kontakt z klientami Koordynowanie procesu realizacji zamówień Negocjowanie warunków umów z dostawcami Wysyłka nasion Osoby zainteresowane zapraszam do przesyłania CV na adres [email protected]
-

Rekomendowane odpowiedzi
Jak rozwijać 10 ha
Steyr Multi 4110 + Fraugde