Tylne koła zachodzą w ładowarce
-
Podobna zawartość
-
Przez matijas67
Witam
Mam problem z ładowarką przegubową o&k l6 silnik deutz f4l1011
Problem polega na tym że ładowarka nie odpala bez samostartu i prostownika
Zrobiłem kapitalny remont silnika( był do remontu) i po remoncie silnik nie pali bez pomocy, dodam że przed remontem dobrze palił i obroty rozrusznika były niskie a odpaliła zawsze, teraz 2 miesiące palilem na samostarcie i prostowniku.
Wczoraj odłaczylem pompę hydrauliki i silnik od razu odpalił.
Co może tam siedzieć? Macie jakieś pomysły?
Proszę o pomoc
-
Przez tomek017
Proszę o pomoc. Ładowarka teleskopowa JCB 526-56 AgriPlus 2011 r. W czasie jazdy przy naciśnięciu hamulca jak również przy puszczaniu hamulca jest słyszane tak jakby uderzenie ( stuknięcie ). Co to może być?? Czy to coś w napędzie?? Czego szukać w pierwszej kolejności??
-
Przez dombeb2
Witam . Posiadam ładowarkę manitou 634-120 od pewnego czasu pojawia się problem z wysuwem teleskopu zacina się i nie chce wysunąć zero reakcji w odwrotną stronę działa słychać jak wyje pompa taki sam problem jest z 3sekcją otwiera sie ale nie chce się zamknąć krokodyl . Proszę o pomoc
-
Przez dombeb2
Witam . Posiadam ładowarkę manitou 634-120 od pewnego czasu pojawia się problem z wysuwem teleskopu zacina się i nie chce wysunąć zero reakcji w odwrotną stronę działa słychać jak wyje pompa taki sam problem jest z 3sekcją otwiera sie ale nie chce się zamknąć krokodyl . Proszę o pomoc
-
Przez Mateusz320
Witam jestem przy zakupie trolla na PROW i składałem na trolla ursus mikrus 1 tylko że teraz ursus nie produkuje trolli
Jakie inne trolle można kupić? Jakie polecacie? Głównie troll będzie mi potrzebny do załadowania obornika na rozrzutnik dość wysoki bo cynkomet 4.5 t i teraz tak sobie myślę że ten mikrus by miał problem z zalodowaniem na niego obornika rozgladalem się za hydramet tylko ceny dość wysokie. Jakie są jeszcze inne firmy?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Manitou zasada działania
Ursus c330