Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. mam problem z case mx 100- nie mogę wyłączyć przedniego napędu i wałka przekaźnika. Miałem już kilku mechaników, jednak wszystko na marne... Jakieś pomysły?

Opublikowano

napęd sam się tez nie rozłącza powyżej 15 km/h

WOM chodzi non stop??

właczyć się dało?

diagnoza tych "mechaników" coś robili czy tylko oglądali

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Rafal1983
      Panowie potrzebuję informacji czy ktoś z użytkowników spotkał się z błędem I 37 w ciągniku deutz fahr agrofarm 100 2007 rok nie odpala ilość motogodzin 2734 
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam,

Panowie powiedzcie mi ile placiliscie lub ile bierzecie za wymiane instalacji elektrycznej do np C360 i Bizon i ile wam to zajmuje? Mowimy oczywiscie o polozeniu nowej instalacji zrobionej z linek a nie o gotowym szmelcu. Cena oczywiscie robocizny bo mam do zrobienia troche sprzetu bo sam sie nie wyrobie a musze wykalkulowac ile szykowac $$$

Pozdrawiam
    • Przez daniel224
      witam ciągnik landini 160 legend nie odpala reaguje na kluczyk świecą się kontrolki i lampka od pół biegów mruga wyświetla się błąd AL 071 proszę o pomoc
    • Przez mateusz89aaaa
      witam pacjent to mf 5435 nie działa ehr i przyciski na błotnikach,nic nie świeci. Dodam że w tym samym czasie obrotomierz przestał działać, być może jest jakaś korelacja. co by to mogło być?
    • Przez pawelmlt
      Witam szukam posiadacza ładowarki Manitou 737 lub pochodnych wyposażonej w dodatkowe oświetlenie robocze. Ładowarka ma bezpiecznik i wolne miejsce w panelu przycisków oświetlenia dołożyłem orginalny włącznik prąd przychodzi i odchodzi we wiązkę lecz nie mogę znaleźć kostki która za to odpowiada w instalacji ładowarki na zewnątrz. Jest ktoś w stanie podpatrzeć to u siebie ?

• Dodaj nową pozycję...
v