-
Podobna zawartość
-
Przez Magdalenax
Witam . Mam prośbę jeśli ktoś chciałby mi pomóc będę bardzo wdzięczna :)
Z racji , że nigdzie nie mogę znaleźć osobnych drzwi do cyklopa postanowiłam , że zrobię własne , aczkolwiek nie mam wymiarów drzwi , czy ktoś chętny pomóc? :) Drzwi do starego cyklopa polskiego t214 jak na zdjęciu .
-
Przez Rad81
Witam mam ładowacz mailleux mx 100 z samopoziomowaniem problem polega na tym że wygielo mi siłowniki od samopoziomowania przy opuszczaniu ładowacza z ciężarem, wyglądało to tak jak by powrot z samopoziomowania został zablokowany a drugi po miesiącu na pusto przy opuszczaniu dodam że rozdzielacz w maillexie nie jest oryginalny tylko Waryńskiego 2 sekcje 40 l dodatkowo jest problem ze przy pochylaniu łyżki do góry siłowniki do końca sie nie chowają 20 cm brakuje czasami jest ok da się łyżkę pochylić do końca . Ciągnik to deutz dx 4.70 hydraulika do ciągnika jest podłączona ok . Powrot bezpośrednio z rozdzielacza ładowacza do zbiornika bez szybko złączy . Zasilanie z rozdzielacza ciągnika bezpośrednio do rozdzielacza ładowacza
-
Przez karol210589
Witam. Czy ktoś z forumowiczów wymieniał węże hydrauliczne w ładowaczu serii H? Posiadam H310 z 2012 i wąż od podnoszenia zaczyna ciąć więc chce do wymienić. Problem w tym że od strony ramy nie ma jak by możliwości odkrecenia węża. Wąż jest połączony sztywno z rurką a ta jest jakby wcisnieta w drugą która biegnie w ramie. I teraz jestem w kropce...
-
Przez Hibi1990
Witam z racji tego że próbowałem dopytać o tura agro max am30e i nigdzie nie uzyskałem odpowiedzi postanowiłem założyć nowy wątek. Przymierzam się do zakupu takiego ładowacza i potrzebuje trochę opini.
Jak wam się spisują te tury Am30e, chodzi mi o wytrzymałość, jak wysoko podnosza, wykonanie tura i o wszystkie opinie. Ma być zamontowany na Ursus c360.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Problem z paliwem w zbiorniczku do zasilania świecy płomieniowej R...
Krone mustang 120/3