Sprzedam ładowacz czołowy Quicke Agram Q650 z adaptacją do Valtry
-
Podobna zawartość
-
Przez jan23
Witam, interesują mnie opinie na temat tego ciągnika a mianowicie opinie jaka jest awaryjnośc tych modeli, dostepność i ceny części zamiennych, podsumowując wszystko co możecie powiedzieć konkretnie o tym modelu a co było by przydatne przy podjęciu decyzji o zakupie. Z góry dzięki za każdą odpowiedź.
-
Przez Damianrolnik158
Wiatm. Panowie mam w kupnie prasę rolujacą John Deere 550 ładna prasa i za rozsądne pieniadzę ale nie wiem czy Landini 6550 65 km (silnik taki jak w ursusie 4512) da radę z tą prasą w mokrzejszym sianie. Prasa będzie robic około 150 bel słomy, 150 sianokiszonki i z 150 siana proszę o szybkie odpowiedzi bo w piątek mam zamiar tam jechać
-
Przez oska
Bardzo proszę o poradę John Deer 6600 zaczął hamować podczas jazdy i grzeje się olej w tylnym moście ,co może być tego przyczyną?Wygląda to tak jakby był lekko zaciągnięty hamulec.
-
Przez kondzio250499
Witam , W John Deere 6600 przy włączonym silniku cały czas pracuje pompa od wspomagania , i silnik ciężko pracuję , na prostych , czy skręconych kołach jest to samo . Jest taki efekt jakby trzymać skręcone koła do oporu . Gdy skręcimy koła do oporu silnik nie pracuje ciężej niż na prostych kołach . Czy jest jakiś zawór który nie puszcza oleju ?
-

Rekomendowane odpowiedzi
kupie ładowacz czołowy mx do mccormick mc/case mx c
Bergman royal 28s