-
Podobna zawartość
-
Przez Jaro123
Mam problem, w moim MF 3630 niedawno kupionym jest dziwny problem a mianowicie jeździ szybciej do tyłu niż do przodu.
Do tyłu 30 km/ha a do przodu 24km/ha max. Jest w nim skrzynia 8-stopniowa bez power shifta, zwykła manualna , cztery biegi na żółwiu i cztery na zającu działają bez zarzutu.Czy ktoś wie jaka jest tego przyczyna, czy możeliwe że tryby są żle założone.
-
Przez wojtas00
Witam wszystkich użytkowników agrofoto jak widzicie w temacie mam taki problem-Nie mogę wyłączyć przodu i włączyć wzmacniacza.
pomóżcie mi albo doradźcie co to moze być??????
-
Przez mesomorph
Witam.
Mam problem, nie podnosi mi do konca, silownik nie wychodzi na maxa, jedynie jak nacisne przycisk ten na zewnatrz to wtedy jest ok... co moglo sie zepsuc?
-
Przez mesomorph
Witam. Mam nadzieje ze ktoś mi pomoże. W moim MF 3630 od kilku dni dzieje sie cos dziwnego z przednim napedem:
1) raz sie wlacza a raz nie
2) po wlaczeniu przedniego napedu, naped ciagnie do momentu gdy dostanie opór i zaczyna drgac
3) przedni naped potrafi sam sie wlaczyc
z gory dzieki za pomoc, pomozcie co mam zrobic
-
Przez kravter
witam chcialbym dowiedziec sie czy w mf 3630 jest filtr od wspomagania??i gdzie on sie znajduje poniewaz wolno chodzi mi wspomaganie i ehr (pompa wymieniona i dalej to samo)
-

Rekomendowane odpowiedzi
New Holland seria Tf czy topliner
Deutz fahr topliner 4068 hts