Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez merkator50
      Znalazłem w idealnym stanie belarke welger rp 12 i mam kilka pytań ,a mianowicie czy trzeba słeme belować z rosą kiedy jest jeszcze wilgotna ,bo jeśli jest sucha w południe to utknie w komorze i czy wąski podbierak to problem w belowaniu ,a jak z jej awaryjnością.Proszę o odpowiedzi
    • Przez Kamykkadze
      Witam, podczas poszukiwania nowej prasy rolującej nie mogłem nie sprawdzić oferty firmy Lely. Znalazłem na ich stronie prasę RP202 Specjal, piszą iż ma niewielkie zapotrzebowanie na moc(ok 50km), fakt nie posiada zespołu tnącego. Mimo to nie jestem pewien czy mój 65konny ciągnik będzie mógł z nią w optymalny sposób pracować. Piszę do użytkowników tego modelu pras jakie są wasze opinie co do zapotrzebowania na moc, czy warto się nią zainteresować, czy dać sobie spokuj i kupić np. sipmę(cena nie ma znaczenia).
      Pozdrawiam!
    • Przez nowy07
      Witam
      Mam takie pytanie czy ktoś posiada prase Welger RP 12 z przystawką na siatkę, bo potrzebował bym zdjęcia tej przystawki, bo chciałem taka dorobic do mojej prasy.
    • Przez MisiekQ
      Witam, mam zamiar kupić prasę walcowa welger rp 12 ,120x120,zamki na komorze,podbieracz hydrauliczny. Mam pytanie czy da rade ciągnik Massey Ferguson 255 z tą prasa welger rp 12.
    • Przez johenek
      Witam
      Mam problem z założeniem sznurka do prasy, po prostu nie mam żadnego schematu ani nic jak należy go poprowadzić więc był bym bardzo wdzięczny jak by ktoś mi napisał, wstawił schemat lub najlepiej jakiś filmik instruktażowy jak to należy zrobić
  • Dodaj nową pozycję...
v