finansowanie w rolnictwie
-
Podobna zawartość
-
Przez TIP
Witam, czy ktoś z Was korzystał może z nowego finansowania fabrycznego kubota? Chodzi mi o ofertę 50x50 lub 4x25%, podobno oprocentowanie wynosi 0%. Czy ktoś może potwierdzić ,że jet tak jak piszą i czy takie finansowanie może podlegać pod zwrot z modernizacji z UE?
-
Przez maxhack0303
witam kolegów. mam zamiar zakupić traktor i potrzebuje go sfinansować może ktoś poleci jakiś bank
a może miał ktoś styczność z ofertą firmy aureus. może powie ktoś opinie
-
Przez Pele94
Witam.
Mam takie pytanie czy ktoś z was korzystał z finasowania fabrycznego albo miał okazję się z tym zapoznać.
Mianowicie chodzi mi o zakup nowych maszyn rolniczych na Modernizację. Umowę z agencją mam już podpisaną lecz nie posiadam wystarczających środków na zakup maszyn (słyszałem że ta forma nie wymaga zabezpieczenia hipotecznego gospodarstwa a zabezpieczeniem są zakupione maszyny ) . Słyszałem ostatnio właśnie o tej formie zakupu ale chciałbym się z tym bardziej zapoznać. A może macie jakieś inne propozycję związane z zakupem maszyn np: kredyt
Czekam na wasze propozycję. Pozdrawiam
-
Przez Zico99
Witam
Czy ktoś może wie jak wygląda sprawa z kredytem gdy zakupiona maszyna jest finansowana(60%) z PROW?
Czy PROW biorą pod uwagę jako wkład własny gdy bierzemy kredyt fabryczny np w John Deere?
Proszę o wasze wypowiedzi.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Jak poprawić efektywność pracy w gospodarstwie i jednocześnie zadba...
Susza