Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

“Ogłoszenie“

zamienię-stryjek

Towarzyskie

pałowanie tel 997

Matrymonialne

Szukasz męża-żony zadzwoń,za niewielką opłatą wybijemy Ci to z głowy tel..... .

Opublikowano

Karchera swojego mam na zimną, przemysłówka ale śmiga, ale na jesień na maszyny do mycia przywożę od wujka tego na ropę, plus taki że jak wodę ppodgrzeje mocno to para idzie pod ciśnieniem, nie ma dywanu który się nie poddda, hehe jest nie mokry a lekko wilgotny taki jakbyście na mokro wyprali w domu:) 

Żony nikt nie szuka na siłę szuka się drugiej połówki aby było się do czego tulić i aby miał kto o tobie myśleć w każdy dzien:)

Opublikowano

Karchera swojego mam na zimną, przemysłówka ale śmiga, ale na jesień na maszyny do mycia przywożę od wujka tego na ropę, plus taki że jak wodę ppodgrzeje mocno to para idzie pod ciśnieniem, nie ma dywanu który się nie poddda, hehe jest nie mokry a lekko wilgotny taki jakbyście na mokro wyprali w domu:) 

Żony nikt nie szuka na siłę szuka się drugiej połówki aby było się do czego tulić i aby miał kto o tobie myśleć w każdy dzien:)

Eeee to ja bardziej hardkorowo, bo na -2-óch stopniach i karcherem na zewnątrz. Suszy się już tydzień, marniutko to widzę :D 

Opublikowano

biedroneczko nie w takich kategoriach jak myślisz, w kategorrii znaleźć ta jedną jedyną i z nią być, a to przytulanie się to uboczny skutek bycia razem;) Natalia to hardkor, ale nie martw się idzie odwilż :)

Opublikowano

być może ze ona myśli że facet to ma tylko na myśli to ,,coś '

Opublikowano (edytowane)

@zetor - napisałeś wcześniej, " żeby było się do c z e g o przytulić ", (a nie do kogo ) i dlatego zapytałam : "jak Ty postrzegasz kobiety "....

Chyba te Andrzejki były przedłużone. :-D

Edytowane przez biedroneczka
Opublikowano

Przynajmniej nie kręcą mnie męskie jak ciebie ;), biedroneczka nie nadaje się sam mam wieczne nadmiary ciepłoty, szukam jakiejś nieogrzanej dziewczyny:)

Opublikowano

@glicer -byłoby gorzej , gdyby chciał się przytulac do męskich...

Odnośnie molestowania, to za parę lat mogę sobie przypomnieć i go podać, to teraz modne, a i odszkodowanie wtedy będzie większe......hahaha

Maślakom na Mazury wstęp wzbroniony !!! Tylko prawdziwki ...;-)