Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Przecież gospodarstwo to nie więzienie... Jest dużo pracy,ale też jest czas na rozrywkę.... Ja swoją dziewczyne poznałęm na dyskotece ;)  kiedy praca to praca, ale nie można tylko pracować, trzeba też korzystać z życia... Nie powiem że mam go dużo, ale staram się tak organizować pracę, żeby w wybrany dzień  w tygodniu wyskoczyć z kumplami np na piłkę ;)  no i oczywiście czas dla narzeczonej zawsze jest :P

Opublikowano

Przecież gospodarstwo to nie więzienie... Jest dużo pracy,ale też jest czas na rozrywkę.... Ja swoją dziewczyne poznałęm na dyskotece ;)  kiedy praca to praca, ale nie można tylko pracować, trzeba też korzystać z życia... Nie powiem że mam go dużo, ale staram się tak organizować pracę, żeby w wybrany dzień  w tygodniu wyskoczyć z kumplami np na piłkę ;)  no i oczywiście czas dla narzeczonej zawsze jest :P

he he piłkę?Wydaje mi się,że to jakiś wasz kod na wyjście.

Opublikowano

Ooo widze ze nowy wątek się pojawił:) Ja tam tez poszukuje wisienki na torcie:) Ale o ironio te panie co mi się podobają to ja im nie i na odwrót:) A do pan które chcą rolnika to chłopaki pewnie się pchają drzwiami i oknami:)

Opublikowano

he he piłkę?Wydaje mi się,że to jakiś wasz kod na wyjście.

Hehe, oficjalnie jeżdzimy grać na hali w piłke, a po piłce oczywście jakieś piwko :P

Opublikowano

No chyba muszę się kurde Przeprowadzić w Mazowieckie :D

Opublikowano

weekend weekendem,rano czy się chce czy nie i tak do roboty trzeba wstać ;)