Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Dziadek pyta Jarka (tego z chłopaków, nie Bazydłe);

- A ta twoja panna wyjechała ?

- ... Jak kupiła chałkę to  tak jadła, jakby nigdy nie jadła.

- Taka głodna była ?

- No i trzeba ją było odwieźć do domu.

Opublikowano

@thginahtiW Skoro już tu jesteś, to może byśmy zrobili jakąś transakcję wiązaną. Ty masz dwie córki na wydaniu, ja chłopak też niczego sobie, Ty mnie lubisz, ja bez Ciebie też nie mogę żyć, charaktery - ludzi mówią - jednakie. Ty masz 120 sztuk bydła, przepisałbyś  mi to, nie musiałbym się już męczyć u prywaciarza, byłbym na swoim.

Opublikowano (edytowane)

Dla Ciebie jestem gotowy na wszystko.

Edytowane przez lem1991
Opublikowano

🤣Zawsze może sobie na byki Jarka B. popatrzeć bo przecież pisał że lubi to robić 

Opublikowano
14 minut temu, Kris1976 napisał:

Tak bez zdjęcia

Są dwie to jakiś wybór jest, ale mam pewność że charakterne... po tatusiu.

Opublikowano

Nie wiem gdzie znajdzie lepszego księcia, za chwilę będą stare i nikt inny nie będzie ich chciał.

Opublikowano
46 minut temu, lem1991 napisał:

Dla Ciebie jestem gotowy na wszystko.

Jeśli chodzi o mnie to takim dziadom to kopa zasadzam i sio łąki kosic ludziom za darmo.. haha

Opublikowano

Zobaczysz że się wzruszysz przy " Cudownych rodziców mam " trzymając mnie z jednej strony za rękę. :D

Opublikowano
10 minut temu, lem1991 napisał:

obaczysz że się wzruszysz przy " Cudownych rodziców mam "

to dalej u was na orawie to klepią na weselach ?? :D

Opublikowano

A ty z Primo, będziecie pierwszymi drużbami.

Opublikowano (edytowane)
Dnia 10.11.2014 o 19:10, izolda789 napisał:

Wynika to raczej z tego że faceci obawiają się tego, że idąc do żony na gospodarstwo gdzie mieszkają też teściowie będą pozbawieni możliwości zarządzania gospodarstwem. Rzeczywiście zdarzają się takie patologie że dziewczyna szuka taniej siły roboczej tylko po to żeby sama mogła się trochę wyrwać z gosp. Tu apel  do facetów: nie wrzucajcie rolniczek do jednego worka z tymi co tylko udają że są rolniczkami.

I zdarzają się takie przypadki, że facet nie chce robić bo woli leżeć i pachnieć, to mu śmierdzi tamto śmierdzi. A najlepsza opcja dla takiego to zrobię ale mi zapłać za to. Czasem lepiej kobieta sama sobie radzi niż z pomocą leniwca. 

Dnia 10.11.2014 o 19:10, izolda789 napisał:

Edytowane przez Bellaa
Opublikowano
2 minuty temu, ogarek napisał:

Przycpales dzisiaj i to ostro z samego rana 🤣

Stresa ma i musi jakoś odreagować. 🤡

Opublikowano
8 minut temu, lem1991 napisał:

ty z Primo, będziecie pierwszymi drużbami.

ja już za stary na takie manewry chyba ..

5 minut temu, Bellaa napisał:

zdarzają się takie przypadki, że facet nie chce robić bo woli leżeć i pachnieć, to mu śmierdzi tamto śmierdzi

a ja głupi myślałem że to my tylko śmierdzimy ^_^

Opublikowano
5 minut temu, Bellaa napisał:

I zdarzają się takie przypadki, że facet nie chce robić bo woli leżeć i pachnieć, to mu śmierdzi tamto śmierdzi. A najlepsza opcja dla takiego to zrobię ale mi zapłać za to. Czasem lepiej kobieta sama sobie radzi niż z pomocą leniwca. 

Wiadomo co niektórzy wolą leżeć i pachnieć czekając w pogotowiu bo nie w kiedy będą potrzebni :) nie znany dzień ,ani godzina.

Opublikowano

z takiego co się stroi i chce ładnie pachnieć, to kobita słaby pożytek ma raczej :D