Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Nawet ja już się nie dziwię zaistniałej sytuacji xD

Jak  zdrowy i normalny facet myśli o czterech literach to zły, a mąż żonom do czego niby jest?  Do pracy na gospodarstwie wystarczy pracownik.

Zaradny ma  być? Może ten jedyny  znalazł już  sposób na lepsze życie :P

Opublikowano

@margolka_86 Nigdy nie przepraszam za "nic" ..

czytasz .. a może coś tam i jest ;)

.. Twój nick mówi wiele ..

Opublikowano

W takim razie  ryzykownie zgaduję skoro nic o sobie sama nie chcesz napisać,

Nie najmłodsza panna, troszkę desperatka bo zegar biologiczny  dobija do końca, jedynaczka i pewnie z Lubelskiego. Niekoniecznie szczupła niczym osa i do Miss ciut brakuje. Pracowita i na dziś bez większych perspektyw na pa przyszłość.

Mocno moje przeczucie  kuleje?

Gość margolka_86
Opublikowano

Dziwne, skoro nie masz problemu z wyobrażeniem sobie mojej niby nadwagi itd🤔

Gość margolka_86
Opublikowano

Napisaleś że zgadując oczywiście😉 jestem zdesperowana niezbyt szczupła oraz niezbyt ładną podstarzałą panną, brakowało mi tu jeszcze kota do kompletu

Opublikowano
17 minut temu, margolka_86 napisał:

Napisaleś że zgadując oczywiście😉 jestem zdesperowana niezbyt szczupła oraz niezbyt ładną podstarzałą panną, brakowało mi tu jeszcze kota do kompletu

Jeśli przyznajesz, że masz 34 lata, a terminu "podstarzała" nie bierzesz do siebie, to nawet nie chce wiedzieć jaką masz dużą tolerancję dla swojej figury, albo na ubojni się ważysz, tam tak rżną na wadze. 

Opublikowano (edytowane)

Niech no tylko Koleżanka skojarzy sobie to rżnięcie na wadze z czterema literami to już po  Tobie xD

Edit:

No i uciekła usuwając konto :ph34r: Nic ciekawego o sobie nie napisała, jak więc chciała zachęcić do kontaktu lub wzbudzić zainteresowanie swoja osobą  o.O

Skoro już się poddała to raczej do wytrwałych  nie należała,  nawet jakiś dystans do siebie samej powinna mieć. Szkoda i jeszcze raz szkoda  :(

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano (edytowane)

Się.  znowu " gazzda" "dosadzil do kobitki i masz babo placek. Na kogo to będzie? Na marko koło? 😂

Lem ciulu z Orawy po co robisz ten gnoj? 

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Skąd Ty wiesz, że nie jestem MARKO-KOLO skoro - jak piszesz - nie znasz gościa he ?. :D

Edytowane przez lem1991
Opublikowano

😂lle kont jeszcze założysz żeby ciągle o nim pisać? Wstawił ci             becki   i teraz będziesz latał  i beczal po całym forum i dochodzenia robił na pw? 😀

Opublikowano

Ilu tych dziadków już wykryles? Będzie z setka? 😁

Opublikowano

Jak ci się nie znudzi ? Nie potrafisz przy jednym koncie pozostać , bo ciągle się ośmieszasz ? Zmiany wiele nie dają , bo gbur zawsze wyłazi z ciebie . :S

Opublikowano

Jejku, jejku zaraz będę beczal 🤣 No podaj te rzekome  konta toć wykryles że  sto ?

Opublikowano
3 godziny temu, Pigmei napisał:

Nie najmłodsza panna, troszkę desperatka bo zegar biologiczny  dobija do końca

2 godziny temu, lem1991 napisał:

Jeśli przyznajesz, że masz 34 lata, a terminu "podstarzała" nie bierzesz do siebie, to nawet nie chce wiedzieć jaką masz dużą tolerancję dla swojej figury, albo na ubojni się ważysz, tam tak rżną na wadze. 

doj**aliście do pieca równo .. ^_^

Dziewczyna usunąła konto, a była na AF 5 lat .. ;)

Odezwij się Małgosiu jak założysz nowe konto ;)

Opublikowano

Kuźwa a miałem już kandydata ze wsi ode mnie 😪 a że dobija do pięćdziesiątki to już szczegół. 😁

Opublikowano
7 godzin temu, bukat82 napisał:

doj**aliście do pieca równo .. ^_^

Dziewczyna usunąła konto, a była na AF 5 lat .. ;)

Ty się teraz nie wybielaj. 

Opublikowano
15 godzin temu, master20002 napisał:

Pajej nie zazdrosc im. ...

ja też im zazdroszcze , nie muszą nic robic, hajs z dopłat/ dzierżaw / sprzedaży maszyn jest a że brak rodziny to i wydatków i czasochłonnych obowiązków nie ma 

ale stoczyć się do tego poziomu nie zamierzam bo szkoda życia pomimo że lenistwo uszczęliwia a oni jako jedni z niewielu realizują po części polityke i nauke kościoła katolickiego

14 godzin temu, lem1991 napisał:

Żeby znaleźć wartościowego chłopaka, było szukać dużo wcześniej. Teraz ostał jeno konteno. 

nie rozumiem ? jeszcze sporo innych  kawalerów/stanu wolnego jest prócz mnie na AF , z resztą nie spełniam kryterium wiekowego i innych o których była mowa ze strony poszukiwaczki złudzeń 

Opublikowano
7 godzin temu, konteno napisał:

ja też im zazdroszcze , nie muszą nic robic, hajs z dopłat/ dzierżaw / sprzedaży maszyn jest a że brak rodziny to i wydatków i czasochłonnych obowiązków nie ma 

ale stoczyć się do tego poziomu nie zamierzam bo szkoda życia pomimo że lenistwo uszczęliwia a oni jako jedni z niewielu realizują po części polityke i nauke kościoła katolickiego

Kase to z gminy dostaja jak nie maja innych dochodów. zanm gosci co pole w dzierżawę pościli a zapomogi z gminy biorą. Ja tego nie rozumiem. Mi brakuje ludzi do pracy na sezon a nierobom za nic kase daja, to po co maja robic? o paczkach zywnościowych juz nie wspominam