Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ale co Pigmei, myślisz że oni wszyscy tego?    :P  eeeeee chyba nie,   :blink:   no mówią że wschód taki święty.     ;)

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Sean załóż okulary bo coś ci się troi w oczach chyba coś ci zaszkodziło czyżby niebieska tabletka miała jakieś skutki uboczne?

Opublikowano (edytowane)

Dziadek konkretnie pisze- źe rano jak pęcherz pełny- to i oczy może wybić...

A ty się tak tym rozrajcowałeś.     :P   :lol: nie myśl nawet o tym, zrób sobie lepiej płukanie okrężnicy.      :lol:  :lol:

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Ale co Pigmei, myślisz że oni wszyscy tego?    tongue.png  eeeeee chyba nie,   blink.png   no mówią że wschód taki święty.     wink.png

Własnych  spostrzeżeń i myśli nie wrzucę na forum z przyzwoitości, a w takich bezsensownych wojenkach nie chcę brać udziału.

Opublikowano

No właśnie mściwe MŁODZIAKI ZE WSCHODU.        :)  Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.      :D

marko-kolo

Zaawansowany

• default_large.png
  • Members
  • bullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.png
  • 798 postów

Napisany 31 sierpień 2017 - 11:01

Akurat odemnie to jest mało starszy

Opublikowano (edytowane)

No i co ?
Czy ja udaje ze tak nie jest ?
Ja tu szukam zabawy na sile i pouczam mlodych co i jak ?
Czy to wypada w tym wieku zgrywac kasanowe ?
Komu te bajki ? Toc to zenada i nic wiecej
Ale skoro ci pomaga to tylko wspolczuc ...niech sie mlodzi posmieja ze starego durnia i maja nauke na starosc zeby nie isc ta droga hehe

Edytowane przez marko-kolo
Opublikowano (edytowane)

A czy ja udaję że mam 20 lat, albo kogoś szukam? to jest net i co tobie do tego co ja piszę? zastanów się człowieku jeden z drugim,bo naprawdę pomyślę że wam tam słońce dogrzało, przyzwoitki się znaleźli.     :lol:

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Ach ten Sean i ten jego dar . Żeby to był choć dar rozumu , a to bardziej na udar wygląda z jego pomysłami . :P

Opublikowano

Ja pier***olę czwarty ze wschodu, nie no z nimi coś naprawdę nie tak, faktycznie udaru dostali w tym roku.     :lol:

Opublikowano

Ty może posłuchaj większości . Mi gdyby tyle osób mówiło że coś ze mną nie tak , to chociaż z farmaceutą bym to skonsultował . Widać sporo objawów - a to jakiś urojony dar , a to nienawiść do Wschodu , popadasz ze skrajności w skrajność ... , Ty się zastanów , może to demencja :blink: :wacko: .

Opublikowano

Oj ja tylko z troski o naszego kolegę .Trzeba se pomagać , co nie ? ;)

Opublikowano (edytowane)

Nie mam powodu nienawidzić wschodu, są tam bardzo modrzy i fajni ludzie też, wszystko to Polska, tylko tacy jak wy czterej wystawiacie sami sobie świadectwo, mściwości zawiści i cholera wie jeszcze czego.    :)

Edytowane przez Gość
Opublikowano

To daj mu namiar do dobrego specjalisty a nie do jakiegoś rzeźnika

Opublikowano

Nie "modrzy" , a mądrzy . Widzę że i zaniki pamięci też dokuczają . :unsure:

Opublikowano

Oj oj biedaczki, szkoda z wami klawiatury niszczyć i tego tematu     :)   leczcie się na nogi, bo na głowy jest już stanowczo za późno.     :P     :D

Opublikowano (edytowane)

No niestety widac wyraznie ze tylko klepanie ci zostalo
Kobiety dobrze wiedza ze jak facet zaczyna wiecej gadac jak robic to znak ze juz zbiza sie kryzys
Wiec dawaj dziadek nie zaluj sobie hehe
Politowanie to tez ludzkie uczucie i jak najbardziej zaslugujesz na nie

Edytowane przez marko-kolo
Opublikowano (edytowane)

No i będę,  a was może tylko szlag trafiać, że nawet niczego napisać sensownego nie potraficie oprócz zaczepek.       :P  TROLLE    :lol:

Edytowane przez Gość