Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem nie ma na co czekac :) albo bedzie to coś albo nie :) jak bym miala chlopaka to bym go meczyla ;-) hihihihi

a tak powaznie to lata leca .... pragne rodziny :)to chyba nic zlego 

Moze i lata leca,Moze nie powinnam tak oficjalnie tu pisac,ale nasz wspolny znajomy < Pajej > to bardzo fajny chlopka,mysl; bardzo powanie o zyciu i naprawde chlopak,ktory wie czego chce w zyciu.Powaznie podchodzi do wszystkiego.To,ze jest mlodszy o niczym nie swiadczy,wazne co ma sie w glowie i jakie myslenie.ze robi to w czym sie dobrze czuje i z tym wiaze swoja przyszlosc.

Zawsze trzeba podejmowac ryzyko,akceptujac to co sie juz ma,Lecz takze patrzec w swiat w sposob zdobywania czegos z odwaga co sie bardzo pragnie.Czasem nie wiele potrzeba,aby spotkac w swoim zyciu osobe przy ktorej czuje sie,ze mozna doslownie <uniesc sie w powietrzu i latac jak ptak> ,wystarczy tylko chciec sprobowac byc szczesliwym.Czesto mamy kogos bardzo blisko a szukamy daleko,bo dopiero po jakims czasie go dostrzegamy i rodzi sie uczucie.Kiedys zylam z innym przekonaniem,ale teraz tak nagle innaczej sie potoczylo w moim zyciu i wiem,ze najpiekniejszych chwil w zyciu nie zalplanuje,milosc sama przychodzi nagle i niespodziewanie.

Opublikowano

Jak to jest..? Łatwiej facet z miłości zostanie z ukochaną na wsi, czy kobieta z miłości do facetem zostanie na wsi? Mówię to głównie o parach, które poznały się i..mieszają na wsi i w innych wioskach, bo głównie te mają łatwiej na poznanie tej ukochanej osoby.. Bo ciężko będzie się przestawić osobie z miasta na wieś i ze wsi na miasto, bo to są różne światy. Wiadomo w mieście, praca, a po pracy...laba, bo co tu wiele pisać..(sam mieszkam w mieście choć dokładnie znam życie na wsi) "po 15tej" obiadek,nogi na kanapę pilot lub pad w rękę i relaks :)

Opublikowano

Farmer ale zalezy jaka masz w tym miescie ta prace.Owszem jest kwadrat w ktorym mieszkasz i to wszystko,dom to juz wieksza powieszchnia + ogrodek i juz zajecie jest.Uczucia owszem zeby sie poswiecic i zrezygnowac  zmieszkania na wsi lub w miescie lecz czy pozniej ta osoba  sie odnajdzie w tym nowym swiecie.,mozxe byc to ciezkie i trudne.

Opublikowano (edytowane)

To byśmy musieli nic nie robić
do szkoły nie chodzic bo egzaminy trzeba się uczyć
Do pracy tez nie chodzic bo trzeba pracować
W ogóle po co zyc bo życie jest trudne i ciężkie :)
Ciężkie i trudne ale nie nie możliwe

Edytowane przez MasterRoj
Opublikowano

Dobry wieczór :)

Poszukuję mężczyzny w wieku 28-40 lat, samotnego, pragnącego założyć rodzinę, nienadużywającego alkoholu, z gospodarstwem do stałego związku. 

Interesują mnie tylko poważni Panowie, którzy szukają kobiety na dobre i złe. Ja mam 25l. jak widać po zdjęciu jestem obfitych kształtów. Odpowiadam

tylko na wiadomość na PW. Pozdrawiam, J.

Opublikowano

ja jestem panna mam 40 lat z zach-pom szukam bezdzietnego kawalera domatora 37-43 lat powyzej 175 cm z kraju wsi zagranicy na stałe

moge sie przeniesc

lawenda76@op.pl

Opublikowano

Ja myślę, że już coraz mniej jest takich chłopaków co by można było z nimi pogadać w te zimne wieczory i miło spędzić czas. Albo gdzieś się ukrywają ;)