Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie to JEDYNE miejsce, gdzie mogę go poznać, bo w Szczecinie z tym ciężko :D

Poczekaj do zimy, zaczną się strajki to i w Szczecinie rolników przybędzie  :lol:

Bo tu to sami hobbyści nie rolnicy  :D

Opublikowano

A co Ty sie tak nagrzalas na tego rolnika ? Myslisz ze bedzie lepiej Cie traktowal jak chlopak z miasta ? :D Bierz ze dwie kolezanki w sobote i na miasto a nie rolnik Ci w glowie :D :D

Opublikowano

A co Ty sie tak nagrzalas na tego rolnika ? Myslisz ze bedzie lepiej Cie traktowal jak chlopak z miasta ? :D Bierz ze dwie kolezanki w sobote i na miasto a nie rolnik Ci w glowie :D :D

Ale jak odkąd skończyłam 5 lat zawsze chciałam mieć męża rolnika, jeździć traktorem, kombajnem i mieć krowę. Pozostały mi te dziecięce marzenia do dziś i postanowiłam je spełnić, choćbym miała czekać do 50tki :D

Opublikowano

Ola nie pchaj się w rolnika szukaj ministra.

a co drugi minister jest rolnikiem więc dwa w jednym  :D

albo ministrant też dobra partia, przynajmniej ślub po taniości będzie  :lol:

Opublikowano

Ooo to jeśli pociągaja cię faceci o wyglądzie Andrzeja ,to musisz być strasznie zdesperowana hi hi.

Trochę za stary jak dla mnie, ale strasznie pozytywnym człowiekiem był, tzn wywierał takie wrażenie :D

Poza tym ta zawsze idealna opalenizna...  :wub: