Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Jak ja mam być ta młodsza to 10 lat to ujdzie ale jak on ma być młodszy to już gorzej:):) ale pewnie za 15 lat światopogląd mi się zmieni bo to ja będę ta starsza:):)

A co do miglanca to cóż no prawdziwy miglanc na jakiego przystało :):)

Opublikowano

Znam małżeństwo z różnicą wieku ok. 20 lat - On młodszy . Nie są jakąś sensacją . Ona kiedyś była Jego nauczycielką w szkole -Moją zresztą też .

Opublikowano

Na 95% bylem pewny ze napiszesz ten legendarny tekst :D Ok strzelam 32 :D

Brawo odrobiłeś prace domową:):) Ale nie musiałeś pisać tego na forum:):)  Więc proszę cię skasuj te cyfry i np zostaw samo 2 :):) bo straszy:)

Opublikowano

Znam małżeństwo z różnicą wieku ok. 20 lat - On młodszy . Nie są jakąś sensacją . Ona kiedyś była Jego nauczycielką w szkole -Moją zresztą też .

ja znam związek gdzie różnica wieku jest około 30 lat, nie jest to małżeństwo, on stary dziad łysy siwy, zezowaty i jeszcze krętacz niesamowity, jest na utrzymaniu partnerki, sam rozwodu z byłą nawet nie ma i jest zadłużony na kilkaset tysięcy, ona młoda 35 lat,ładna,  mają dziecko. także teraz to już nic nie dziwi. raz gdzieś córeczka chciała żeby mama jej coś kupiła ale ona akurat nie zgodziłą się na to a sprzedawczyni wyszła z tekste że może dziadziuś kupi xD

Opublikowano

haha dobry temat bo częściej znajdziesz prawiczka niż dziewice... No sorry jak już sie mówi o tym to trzeba wprost powiedziec, chłopacy rolnicy z krwi i kosci często na prawdę wolą pracę od chlania w klubie, itp itd.