Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brawo za szczerość.....czyli bez wysublimowanych tekstów....Oto jest kwintesencja faceta (potwierdza to 8 like'ów od Was),

Jesteś na pewno szczególnej troski, ale już tylko u egzorcysty.

Opublikowano

no właśnie ! czytając jego tekst to pan jest bardzo wymagający także żadna normalna dziewczyna podkreślam normalna sie nie odezwie . szkoda że na świecie są osoby takie co tylko sex im w głowie bo to nie jest najważniejsze w życiu . Najważniejsza jest miłość ! 

Opublikowano

Onomatopeja. jesteś jakiś śmieszny.pseudo odważny cwaniaczek, który poczuł by się niezręcznie,gdy jakaś laska chciałaby byś udowodnił jaki to z ciebie kozak. .Żal do potęgi. Swoją drogą, ciekawi mnie czy powiedział byś coś takiego dziewczynie, patrząc jej w twarz? ?? PS. Powiedziałeś ,że jesteś skłonny uderzyć kobietę. Gdybyś powiedział, lub zrobił to w mojej obecności odrazu bym na tobie siedział.

Opublikowano

Nie rozumiem po co to oburzenie.Dałem ogłoszenie więc jak jakaś jest zainteresowana niech pisze.Jestem mężczyzną mam swoje potrzeby więc się tak nie spinajcie.

miglanc88 wolę kobiety więc nie skorzystam z twojego siedzenia na mnie.

Opublikowano

Jestem przystojnym mężczyzną w kwiecie wieku z pokaźnym karabinem.Szukam swojej drugiej połówki do baraszkowania i nie tylko.Mam dostęp do różnego typu rozweselaczy więc na pewno nie będzie nudno.Nie ukrywam że nie szukam loszki tylko zgrabnego ciała i nie może to być typowa blondi bo nie ręczę za siebie i mogę z nerwów dać po paszczy.Zainteresowane kandydatki niech piszą na PW (mile widziane zdjęcia najlepiej w stroju kąpielowym lub bez) 

Laczkiem  po  karabinie  i  po  czuprynie....... ;)

Opublikowano

No to nie wiem czy śmiać się czy płakać :-D :-D :-D :-D :-D.
Gdyby ten Pan powiedział mi, że "dostane po paszczy" prosto w oczy to by dostał po paszczy widłami od gnoju ode mnie :-D :-D :-D :-D. A to by bolało :-D :-D :-D :-D :-D.
Oczywiście nie żebym tam była za przemocą czy coś ale bym nie wytrzymała :-D :-D :-D
Facet widać zabawić się lubi albo ja taka do tyłu jestem, że rozweselaczy nie potrzebuje :P strasznie wulgarny jak na "pod wpływem" przystało :P

Opublikowano

Potrzeba mu takiej kobiety w stylu pani Marit Bjorgen, oj zaręczam żeby skakał sobie w tedy;)

Opublikowano

czy jest tu jakas dziewczyna ktora ma gospodarke i szuka chlopaka ? sam osobiscie nie mam gospodarki ale bardzo lubie w tym robic i mysle ze z ta druga polówka mogl bym stworzyć niezly duet ;) 

Opublikowano

moze nie dokonca dobrze sie wyrazilem bo podejrzewam ze dziewczyny moge miec problem ze znalezieniem chlopaka tak samo jak chlopak dziewczyny ktorzy maja gospodarstwo , w mojej okolicy to nawet dziewczyny sie wstydza przyznac ze sa z gospodarki